Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dussaut îşi explică execuţia superbă de la Botoşani: ”Nu am stat pe gânduri. Pur şi simplu am tras”

Dussaut îşi explică execuţia superbă de la Botoşani: ”Nu am stat pe gânduri. Pur şi simplu am tras”

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa FC Botoşani, în primul meci al etapei a XIV-a a Ligii I.


Damien Dussaut a marcat un gol senzaţional, iar la finalul partidei s-a declarat fericit pentru execuţia sa, dar şi pentru victoria echipei sale:

”Mă simt foarte bine, sunt foarte fericit. Victoria este foarte importantă, mai ales că nu câştigam în deplasare. E foarte important că am reuşit primul succes. Am vrut să marchez, nu am stat pe gânduri, pur şi simplu am tras. Am fost şi puţin norocos, dar a fost un gol frumos.” a spus Dussaut, după meci.

Cotat la 450 de mii de euro, Dussaut este un fundaş dreapta francez în vârstă de 26 de ani, care a ajuns în România în 2019, la Dinamo. Farul l-a achiziţionat în acelaşi an, jucătorul parafând o înţelegere pe trei sezoane.

Damien Dussaut a început fotbalul la US Creteil, iar după experienţa Clairefontaine a semnat cu Valenciennes. Aici a jucat până în 2014, când a făcut saltul spre campionatul belgian. A semnat cu Standarad Liege, apoi timp de trei sezoane a evoluat la Sint Truiden, formaţie pentru care a strâns 54 de meciuri şi două goluri marcate.

Afla mai multe despre: dussaut 

viewscnt
Articole similare