Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E absolut nebun! Va fi ucis!" Anunţ de un miliard de dolari pentru Mayweather. Ar fi cea mai controversată decizie din cariera americanului

"E absolut nebun! Va fi ucis!" Anunţ de un miliard de dolari pentru Mayweather. Ar fi cea mai controversată decizie din cariera americanului

Box

Comentarii

Dezvăluiri spectaculoase făcute de Joe Rogan, un cunoscut comentator din MMA. Jurnalistul a oferit detalii despre negocierile purtate de Floyd Mayweather Jr. şi un cunoscut promoter din Las Vegas în legătură cu un meci care ar putea doborî toate recordurile în materie de venituri.

Concret, retras din box cu un record de 50 de victorii din tot atâtea meciuri, Floyd Mayweather ar putea să revină în ring, dar de data asta în MMA.

Acesta le-ar fi spus apropiaţilor că a primit o ofertă de 1 miliard de dolari pentru a lupta în octogon (reţeta financiară a meciului cu Conor McGregor a fost de aproximativ 500 de milioane de dolari).

"Vă pot spune un singur lucru: Dana (n.r. Dana White, boss-ul UFC) mi-a spus că Floyd vrea o înţelegere în UFC. Pur şi simplu i-am dat un mesaj şi l-am întrebat dacă Floyd chiar se gândeşte să se bată în MMA.  Imi răspunde: "Da, e absolut nebun! I-am spus că va fi omorât, dar încă se găndeşte să o facă"", a povestit Joe Rogan.




Revanşa cu McGregor pe "terenul" irlandezului?

Zvonurile au fost alimentate chiar de Mayweather, într-un clip apărut pe reţelele de socializare săptămâna trecută: "Dacă vreau, pot reveni imediat în UFC. Pot să mă bat în octogon. Pot face o înţelegere pentru trei sau patru meciuri şi să primesc un miliard de dolari".

Pentru a ajunge la o astfel de reţetă, unul din cele "trei sau patru meciuri" despre care vorbeşte Mayweather ar trebui să fie o revanşă acordată irlandezului Conor McGregor. Cei doi s-au luptat în luna august a acestui ani, într-un meci disputat pe reguli de box care a generat venituri de pest 500 de milioane de dolari. Mayweather a câştigat fără probleme, prin K.O. tehnic, în runda a 10-a.

În UFC însă, raportul de forţe s-ar schimba cu siguranţă, în condiţiile în care este locul unde McGregor şi-a făcut un nume, fiind unul dintre cei mai apreciaţi luptători, cu 21 de victorii în 24 de meciuri (18 prin KO).

Afla mai multe despre: mayweathermmaufclupta 

viewscnt
Articole similare