Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E afirmaţia începutului de săptămână şi nu vine din România: "Sunt un dezastru când încerc să-mi conving şefii să cumpere jucători" :)

E afirmaţia începutului de săptămână şi nu vine din România: "Sunt un dezastru când încerc să-mi conving şefii să cumpere jucători" :)

Premier League

Comentarii

Managerul lui Chelsea, Antonio Conte crede că ar trebui să fie ceva mai convingător atunci când le cere şefilor săi jucători noi la echipă şi spune că ”a fost dezastruos” atunci când le-a cerut oficialilor campioanei Angliei să cheltuiască mai mult pe achiziţii în această iarnă.

"Sarcina mea este să încerc să îmbunătăţesc fiecare jucător, în fiecare aspect. În ceea ce priveşte mentalitatea, de asemenea ... pentru asta, sunt foarte bun. Dar cred că sunt un dezastru când încerc să-mi conving şefii să cumpere jucători. Cred că la acest aspect am foarte mult de lucrat. Trebuie să învăţ foarte mult de la ceilalţi antrenori, ceilalţi manageri, în acest aspect. Trebuie să vorbesc mai mult cu managerii care sunt foarte, foarte buni în a-şi convinge cluburile să cheltuiască bani pentru a cumpăra jucători de top", a declarat Conte, citat de Medifax.

Atacantul Alexis Sanchez şi fundaşul Virgil van Dijk au fost printre jucătorii doriţi de Chelsea în ianuarie, dar au preferat să meargă la Manchester United respectiv Liverpool.

Afla mai multe despre: chelseacontejucatoriprobleme 

viewscnt
Articole similare