Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E al nostru 1000%!" Becali aruncă bomba chiar înainte de ultima etapă: jucătorul "acontat" de la CFR Cluj! Reacţie dură a ardelenilor

"E al nostru 1000%!" Becali aruncă bomba chiar înainte de ultima etapă: jucătorul "acontat" de la CFR Cluj! Reacţie dură a ardelenilor

Superliga

Comentarii

FCSB şi CFR Cluj se luptă pentru titlu pe toate planurile, iar oficialii trupei roş-albastre anunţă un transfer de la rivali chiar inaintea meciurilor care vor decide campioana.

Gigi Becali susţine că FCSB va achita clauza de reziliere a atacantului Billel Omrani şi dă transferul drept sigur. Patronul roş-albaştrilor spune că va plăti 200.000 de euro pentru francez şi că mutarea se va concretiza imediat după finalul campionatului.

"Vom plăti o clauză de reziliere a unui jucător de la CFR. Aşa mi-a zis Vasi. Asta e 100%. Nu e nicun fel de posibilitate, e ceva 100% sigur. Ce mi-a spus Vasi, eu vă transmit. Un jucător de la CFR va veni la Steaua. 1000%! E vorba de Omrani, 100%. Va juca la noi din sezonul viitor! Nu eu fac transferurile, Vasi se ocupa. Are clauză 200.000 de euro Omrani şi va fi al nostru", a spus Becali la PRO X.

Bilel Omrani joacă la CFR Cluj din 2016, fiind adus liber de contract după despărţirea de Olympique Marseille. În acest sezon, Omrani a strâns 30 de meciuri pentru CFR Cluj în toate competiţiile reuşind 9 goluri şi 5 pase decisive.

CFR reacţionează: Clauza e de două milioane!

Reacţia CFR-ului nu a întârziat, iar ardelenii au replicat prin vocea lui Bogdan Mara. Acesta susţine că Omrani are o clauză de două milioane de euro, de zece ori mai mare decât cea vehiculată de Becali. Iar în aceste condiţii e greu de crezut că FCSB îl va putea lua pe francez de la CFR.

"Vom vedea dacă cineva îi va plăti clauza sau nu. Dacă nu i se achită clauza, nu cred că Omrani va ajunge la FCSB. Sperăm să-i prelungim contractul. Are calităţi excepţionale, acum e liniştit şi în viaţa personală. Nu ne gândim că va pleca de la noi prea curând. Clauza de reziliere e două milioane de euro. Ne aşezăm la masa negocierilor şi încercăm să-i prelungim contractul. Sper să nu-l afecteze discuţiile din ultimul timp", a declarat Mara la PRO X.

Titlul în Liga 1, sezonul 2017-2018, se decide pe Telekom Sport, duminică seară, de la 20:45! Toate partidele din play-off - CFR - Viitorul, FCSB - Astra şi CSM Poli Iaşi - CS U Craiova - se joacă în paralel şi sunt LIVE pe posturile Telekom Sport!

Afla mai multe despre: fcsbomranicfr clujtransfer 

viewscnt
Articole similare