Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E anarhie la noi! Degeaba ştie Dică fotbal, săracul!" Becali îşi face praf echipa şi antrenorul. Rusescu, criticat şi el pentru că a dat gol :)

"E anarhie la noi! Degeaba ştie Dică fotbal, săracul!" Becali îşi face praf echipa şi antrenorul. Rusescu, criticat şi el pentru că a dat gol :)

Superliga

Comentarii

Înfrângerea cu Sepsi a învolburat serios apele la FCSB, iar patronul Gigi Becali nu iartă pe nimeni după meciul de la Sfântu Gheorghe. Acesta îi acuză pe jucători că nu respectă ceea ce le cere Nicolae Dică, însă nici tehnicianul nu scapă de critici. Becali spune că acesta nu poate conduce echipa cu mână forte şi cunoştinţele sale sunt de prisos în aceste condiţii.

Becali e convins că la echipă s-a instaurat anarhia şi "clientul" său preferat a devenit Florinel Coman pentru modul în care se comportă pe teren şi pentru că încearcă extrem de des să bată cornerele direct pe poartă. Nici măcar Rusescu n-a scăpat de furia lui Becali: a fost criticat pentru golul marcat dintr-o lovitură liberă pe care ar fi trebuit să o execute Florinel Coman.

"Facem fotbal total numai dacă asculţi ce-ţi spune antrenorul. Dacă Florinel Coman, care eu încă mai cred că e mai talentat decât Man nu ascultă şi vrea să dea gol direct din corner?

Neymar e mai mare decât Coman? Ronaldo e mai mare decât Coman? Messi e mai mare decât Coman? Eu n-am văzut pe niciunul că dă gol din corner.

Sunt câţiva care ascultă. Man ascultă, Teixeira ascultă, Tănase ascultă, dar alţii nu.Dacă nu avem forţa grupului, nu mai iese nici valoarea lor la iveală. Păi ce să facă Man? El n-a câştigat singur 6 puncte, el pe valoarea lui. Băi

Ascultaţi antrenorul, că e vorba de viitorul vostru. Din moment ce din corner o dai mereu pe poartă!? Că antrenorul nu îi spune asta. Dar nu văd niciun fotbalist mare să bată numai pe poartă. A dat Ianis gol, a dat şi Coman, dar nu ai cum să dai... Tu vrei să dai gol din corner că eşti şmecher!

Da, nu e bine nici că a bătut Rusescu lovitura liberă, deşi a dat gol! Trebuia să bată Coman, da! La noi e anarhie. Acum, cu Facebook, cu astea, toţi vor să fie ei şefi. Nu se poate în lume cu neascultare. Neascultarea e păcatul diavolului.

Ca să poată să dea milităria jos din pod Dică trebuie să ştie să o dea! Că nu toţi ştiu... Nu toţi sunt născuţi conducători. MM mi-a zis că Dică ştie mai mult fotbal decât toţi antrenorii care au fost. Dar degeaba ştie el, săracul, dacă jucătorii nu fac!

Supărarea mea e asta, că ne domină Gaz Metanul în 10. Asta înseamnă că nu avem posesia. Că nu mă mai supăr eu de la fotbal! Eu vreau să fac ban
i", a declarat Becali la ProX.

Afla mai multe despre: becalifcsbcoman 

viewscnt
Articole similare