Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”E aur pentru mine decizia asta!” Gigi Becali anunţă din nou că va recupera palmaresul şi numele Steaua

”E aur pentru mine decizia asta!” Gigi Becali anunţă din nou că va recupera palmaresul şi numele Steaua

Superliga

Comentarii

Gigi Becali spune că hotărârea dată de Curtea de Apel Timişoara prin care a respins apelul înaintat de CS U Craiova pentru recunoaşterea palmaresului îi oferă un avantaj uriaş în lupta dintre FCSB şi CSA Steaua.

Marţi a fost publicată motivarea deciziei dată pe 18 iunie de Curtea de Apel Timişoara, prin care se respingea apelul făcut de CS U Craiova pentru recunoaşterea palmaresului. Pe scurt, magistraţii au constatat că CS U Craiova nu deţine palmaresul Universităţii Craiova, deoarece este un club care, la înfiinţare, n-a avut niciun fel de legătură cu legendara echipă. CS U Craiova a încercat să argumenteze că nu este nevoie de continuitate pentru a deţine palmaresul, însă judecătorii au fost de altă părere.

De acest caz vrea să profite şi Gigi Becali. Patronul FCSB a pierdut orice drept de a folosi marca şi denumirea Steaua, deciziile fiind definitive. Însă, acum, omul de afaceri din Pipera spune că decizia CS U Craiova a creeat o practică, iar judecătorii îi pot confirma şi lui că deţine palmaresul Stelei. În plus, plecând de aici, ar urma să facă demersuri şi pentru recuperarea numelui:

”Decizia mi-a făcut un bine, e aur! Vin cu decizia de la Curtea de Apel şi zic: «Uite, domne, o hotărâre definitivă şi irevocabilă care zice că palmaresul înseamnă continuitate». Are un impact major pentru că vin cu practica. Pentru mine are relevanţă, mă ajută.

O societate poate avea mai multe sigle. Dar niciuna dintre ele nu atrage palmaresul. Dar palmaresul atrage marca, cea cu care ai făcut istorie. Eu vin şi spun că până acum nu s-a ştiut asta. Nu s-a invocat într-o instanţă. Zic că am palmaresul şi istorie şi o să cer revizuire la celelalte hotărâri. Spun aşa «Eu am o istorie şi palmares, pe care le-am făcut cu acest nume. Nu-mi poţi lua numele. Palmaresul şi istoria atrag numele. Numele nu atrage palmaresul şi istoria. Eu am făcut istorie cu un nume. Nu îmi poţi lua numele cu care am făcut istorie». Iau numele, istoria şi palmaresul înapoi”,
a declarat Gigi Becali pentru Gazeta Sporturilor.

Afla mai multe despre: fcsbcs u craiovaliga 1csa steaua 

viewscnt
Articole similare