Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E bătaie mare pe Steliano Filip. După Dinamo, un alt club din Liga I şi o echipă din Grecia l-au ofertat pe fundaşul stânga

E bătaie mare pe Steliano Filip. După Dinamo, un alt club din Liga I şi o echipă din Grecia l-au ofertat pe fundaşul stânga

Superliga

Comentarii

Steliano Filip este din ce în ce mai aproape de revenirea în Liga I. Fundaşul stânga a rămas liber de contract, după despărţirea de Larissa, iar acum este dorit de Dinamo şi de un alt club cu pretenţii la play-off.

Ajuns la 26 de ani, Steliano Filip s-a despărţit de Larissa şi, conform prosport.ro, este dorit acum de Astra. În plus, pe lângă interesul giurgiuvenilor, fotbalistul are ofertă şi de la ocupanta locului 7 din Grecia, Atromitos.

Fundaşul stânga a mai evoluat în Liga I, la Dinamo, între 2012 şi 2018, perioadă în care a purtat banderola de căpitan a clubului din Ştefan cel Mare şi a reuşit 7 goluri în cele 153 de meciuri jucate. Steliano Filip a cucerit şi un trofeu alături de dinamovişti, Cupa Ligii, în ediţia 2016/2017.

După o experienţă nefericită la Hajduk Split, fotbalistul de 26 de ani a revenit în Liga I, la Dunărea Călăraşi, apoi la FC Viitorul. Steliano Filip a evoluat la echipa lui Gheorghe Hagi din  vara lui 2019 până în iarna anului trecut, când a semnat cu Larissa, din Grecia. Acum, fundaşul stânga s-a despărţit de ocupanta locului 8 din campionatul elen şi este liber de contract.

  • 300.000 de euro este cotalui Steliano Filip conform site-ului de specialitate Transfermakt.com
  • 7 selecţii are fotbalistul la naţionala României

Afla mai multe despre: steliano filip 

viewscnt
Articole similare