Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E benefic pentru fotbalul românesc". Scenariul "Răzvan Burleanu preşedintele UEFA", în viziunea lui MM Stoica | EXCLUSIV

"E benefic pentru fotbalul românesc". Scenariul "Răzvan Burleanu preşedintele UEFA", în viziunea lui MM Stoica | EXCLUSIV

FRF

Comentarii

MM Stoica a vorbit despre posibilul scenariu în care actualul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal ar putea deveni preşedintele UEFA.

Preşedintele consiliului de administraţie al FCSB-ului a pus accentul pe dificultatea unei asemenea decizii şi presiunea pe care un preşedinte de federaţie ar putea să o resimtă.

"Există şanse ca dacă poate să ajungă la UEFA, cota e mică, să spună, nu mai vreau alt mandat în România, s-ar putea să aleagă să fie preşedintele UEFA în loc de preşedintele FRF, e tot preşedinte", a declarat MM Stoica, la emisiunea Sport Report.

MM Stoica: "Sediul ăla la Nyon e sec"

Mihai Stoica a vorbit şi despre Elveţia, ţara în care se află sediul forului european.

"Sediul ăla la Nyon e sec, umiditate, sunt lacuri multe, la Geneva mai sare şi tâşnitoarea aia. A intrat portugheza tare, foarte mulţi în servicii portughezi", a continuat Mihai Stoica.

Totuşi, MM Stoica a vorbit despre importanţa acestei întâmplări, pentru Răzvan Burleanu dar şi pentru fotbalul românesc.

"Ar fi ridicol să spui că nu este mare lucru, este foarte mare lucru, ca un român să fie ales preşedintele UEFA, este o realizare extraordinară, personal în primul rând, dar cred că poate să fie şi pentru fotbalul românesc ceva benefic, nu cred că ar întoare spatele fotbalului românesc." a încheiat Stoica.

Răzvan Burleanu este preşedintele Federaţiei Române de Fotbal din anul 2014. Preşedintele FRF a vorbit despre apariţia informaţiei care îl leagă de preşedenţia UEFA.

”Nu ştiu cum să vă spun că a apărut această informaţie. Deşi îl citesc frecvent pe Miguel Delaney de la The Independent, nu am niciun contact cu el, dar îl apreciez foarte mult ca jurnalist.

Mă ştiţi, sunt un tip sincer şi voi fi la fel de sincer cu dumneavoastră. În momentul de faţă nu am un plan în ceea ce priveşte acest scenariu care a fost vehiculat în presa internaţională." (n.r. că este susţinut pentru funcţia de preşedinte al UEFA).

 

Afla mai multe despre: mihai stoicamm stoicarazvan burleanufrfuefa 

viewscnt
Articole similare