Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E bizar!" Ciobi vs Ciobi în Liga 1! VIDEO | Fostul internaţional, pus într-o situaţie incomodă la Dinamo - Botoşani: "Nu ştiu cu cine va ţine soţia!" :)

"E bizar!" Ciobi vs Ciobi în Liga 1! VIDEO | Fostul internaţional, pus într-o situaţie incomodă la Dinamo - Botoşani: "Nu ştiu cu cine va ţine soţia!" :)

Superliga

Comentarii

Meciul Dinamo - Botoşani se joacă duminică, de la 20:00, în direct pe Telekom Sport 1 şi îl va aduce pe tehnicanul oaspeţilor faţă în faţă cu echipa pentru care a evoluat ca jucator şi unde acum este legitimat chiar fiul său, Denis Ciobotariu.

Liviu Ciobotariu spune că nu se aşteaptă ca fiul său să joace duminică seară, dar chiar şi aşa partida din Ştefan cel Mare i-a pus familia într-o situaţie dificilă.

"De când m-am apucat de antrenorat, am jucat împotriva lui Dinamo. Fac o paranteză: nu am pierdut niciodată.

Sincer nu, nu cred că va juca jocul acesta (n.r Denis). Nu am nicio informaţie şi nici nu caut. Nu ştiu. Nu am vorbit săptămâna asta deloc cu el. Nu vreau să pun presiune. Vom vedea la ora jocului. E puţin bizar că îmi întâlnesc  fiul ca şi adversar. Fiecare îşi vede interesul lui. Eu sunt la Botoşani, el la Dinamo. Ne dorim fiecare să câştigăm acest joc.

Aici va fi o problemă (n.r. cu doamna Ciobotariu). Soţia este la Botoşani. Evident că vorbesc cu ea în fiecare zi. Chiar aseară am întrebat-o cu cine va ţine la acest joc, dar încă nu s-a hotărât. E dificil şi pentru ea"
, spune, amuzat, Liviu Ciobotariu.

Afla mai multe despre: ciobotariudinamo 

viewscnt
Articole similare