Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E bizar!" Mignolet, ce reacţie! Ce a avut de spus belgianul după ce Karius a plecat de la Liverpool

"E bizar!" Mignolet, ce reacţie! Ce a avut de spus belgianul după ce Karius a plecat de la Liverpool

Premier League

Comentarii

Simon Mignolet e evident nemulţumit de statutul său la Liverpool, iar portarul belgian a reacţionat după ce titularul din sezonul trecut Loris Karius, a fost împrumutat la Beşiktaş.

Mignolet a fost în negocieri cu Barcelona în acest sezon şi a lăsat să se înţeleagă că nu mai acceptă statutul de rezervă la Liverpool, motiv pentru care ar fi vrut să plece la un club care să-i ofere şansa să joace meci de meci, fie şi sub formă de împrumut.

Liverpool nu a fost însă de acord să-l împrumute pe Mignolet, o situaţie care îl nemulţumeşte pe belgian. Acesta a vorbit deschis despre situaţia sa după plecarea lui Karius.

"Transferul lui Karius nu schimbă nimic pentru mine. Am fost clar întotdeauna: vreau să joc. Nu e mare diferenţă pentru mine dacă sunt a doua opţiune sau a treia. Pentru mine e important să joc.



Nimeni nu a vorbit cu mine după plecarea lui Loris. Deci nu ştiu ce-mi rezervă viitorul la Liverpool. Vom vedea în această săptămână.

Mi se pare însă bizar că la Karius s-a decis să fie împrumutat, în timp ce şi eu am avut opţiuni pentru un împrumut, dar nu a fost posibil din anumite motive
", a declarat Mignolet, citat de publicaţia belgiană Het Laatste Nieuws.

Titularul postului de portar la Liverpool este brazilianul Allison Becker, goalkeeper transferat în această vară de la AS Roma.

Afla mai multe despre: mignoletkariustransfer 

viewscnt
Articole similare