Experiențe împreună.
You are here:

E BOMBA începutului de an. Becali dă marea lovitură şi-l vinde pe Coman la un club uriaş din primăvara europeană

E BOMBA începutului de an. Becali dă marea lovitură şi-l vinde pe Coman la un club uriaş din primăvara europeanăgalerie foto

FCSB

Gigi Becali poate da o nouă lovitură importantă pe piaţa transferurilor. După ce i-a vândut în trecut pe Nicolae Stanciu sau pe Vlad Chiricheş pe sume importante în Europa, patronul celor de la FCSB e aproape de o nouă tranzacţie profitabilă.

Garry Rodrigues a fost vândut de Galatasaray la Al Ittihad pentru 9 milioane de euro, iar acum oficialii clubului îi caută un înlocuitor pe măsură mijlocaşului ofensiv. Conform presei din Turcia, şefii Galatei au alcătuit deja o listă cu jucători, iar printre ei se află şi Florinel Coman.

"În vârstă de 21 de ani, Coman este cunoscut drept Mbappe al României. În plus, jucătorul poate evolua în ambele părţi ale terenului, însă preferă partea stângă din atac, exact cum face şi Garry Rodrigues" , scriu jurnaliştii turci.

În ultimele zile ale anului trecut, presa din Italia a scris şi despre interesul celor de la Palermo pentru mijlocaşul roş-albaştrilor. Imediat după apariţia acestor informaţii, Gigi Becali şi-a schimbat discursul şi a început să-şi laude din nou jucătorul: "Coman e mai bun decât Man. O să-l dau pe sute de milioane de euro!".

  • Coman a marcat şapte goluri şi a oferit cinci pase decisive în cele 21 de meciuri jucate pentru FCSB în acest sezon din Liga I

Conform site-ului de specialitate transfermarkt.com, Florinel Coman este cotat la 1,9 milioane de euro.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta