Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”E ca mersul pe bicicletă, nu se uită niciodată”. Alex Creţu, despre cum se va adapta ca fundaş central la FCSB

”E ca mersul pe bicicletă, nu se uită niciodată”. Alex Creţu, despre cum se va adapta ca fundaş central la FCSB

Fotbal intern

Comentarii

Alex Creţu a semnat oficial cu FCSB şi a fost prezentat la palat, de Gigi Becali. Fostul jucător al lui Maribor a venit liber de contract.

Gigi Becali a concluzionat, într-un final, transferul lui Alex Creţu, jucător ce era pe radarul său de ani buni. Patronul FCSB-ului îl urmărea pe închizător încă de când era la Iaşi, înainte ca acesta să plece în aventura sa din Slovenia.

Ajuns la final de contract cu Maribor, ”tricolorul” nu a dorit să îşi prelungească înţelegerea cu clubul şi i-a oferit lui Becali un moment oportun pentru a îl aduce la Bucureşti. Iar, deşi a jucat mijlocaş la închidere în ultimii ani, latifundiarul plănuieşte să îl folosească fundaş central pe masivul jucător de 1,91.

Alex Creţu, despre cum se va adapta ca fundaş central la FCSB

Însă Creţu a dezvăluit că este de acord cu schimbarea de poziţie. Fosul jucător al Iaşiului a mai jucat ca fundaş central şi a afirmat că este pregătit să revină pe postul său vechi. În plus, ”tricolorul” s-a arătat foarte entuziasmat de următorul capitol al carierei sale, la FCSB.

”În ultima perioadă am jucat foarte mult mijlocaş la închidere, am jucat şi fundaş central, e clar că eu de acolo am plecat şi e clar că e un post....e ca mersul pe bicicletă, nu se uită niciodată. Va trebui să-mi intru în ritm iar la antrenamente. Ritmul e diferit la fundaş central.

Sper să mă integrez foarte repede, pe majoritatea colegilor îi cunosc de la naţională, de la U17 la toate loturile şi abia aştept să mă întâlnesc cu ei. Şi la Maribor am făcut-o, am jucat pe aproape toate posturile, sunt un jucător polivalent, mă ajută condiţia mea fizică, iar corpul meu mă ajută să mă adaptez mai repede la anumite situaţii.

Îmi doream să iau un campionat în România, a contat foarte mult şi asta, ştiu ce înseamnă să iei campionatul. E clar că îmi doresc să câştig un campionat cu Steaua (n.r. FCSB). E clar că avem şanse mari să avem un parcurs cât mai lung. Cred că trebuie să ne calificăm în grupe”, a declarat Alex Creţu.

VIDEO | Prezentarea lui Creţu

Afla mai multe despre: alex creţufcsbgigi becalicreţu fcsbtransfer creţutransfer creţu fcsb 

viewscnt
Articole similare