Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„E ca Nunweiller. FCSB nu are niciun jucător cum e el”. Dumitru Dragomir are un nou pariu în Liga 1

„E ca Nunweiller. FCSB nu are niciun jucător cum e el”. Dumitru Dragomir are un nou pariu în Liga 1

FCSB

Comentarii

Mihai Căpăţînă (24 de ani) este noul fotbalist preferat al lui Dumitru Dragomir din Liga 1. Fostul preşedinte al LPF îl compară pe mijlocaşul lui FC Voluntari cu legendarul Radu Numweiller.

Notaţi! Un jucător în primii cinci ca valoare din ţară joacă la FC Voluntari. E vorba de Mihai Căpăţînă, e jucător de echipa naţională. Îl urmăresc, iar eu nu prea mă înşel la fotbalişti. E un fotbalist cu o capacitate de efort ieşită din comun, e ca Radu Nunweiller! 

Nu iese în evidenţă mult, dar e de o eficacitate ieşită din comun. Este foarte util echipei, loveşte cu stângul, loveşte cu dreptul. Sigur se va duce la o echipă mare. FCSB n-are niciun jucător cum e Căpăţînă, reţineţi ce vă spune Dragomir! E un jucător metronom, duce echipa în spate, e locomotivă”, a declarat Dumitru Dragomir, conform gsp.ro.

Mihai Căpăţînă joacă din 2015 la FC Voluntari şi până în prezent a îmbrăcat de 163 de ori tricoul ilfovenilor, pentru care a marcat 19 goluri. Mijlocaşul este cotat de site-ul transfermarkt.com la suma de 750 de mii de euro.

 

Afla mai multe despre: capatinavoluntarifcsbdragomir 

viewscnt
Articole similare