Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”E ca o fostă nevastă cu care ai stat trei ani” Vasile Şiman, descriere fabuloasă pentru Dan Petrescu | EXCLUSIV

”E ca o fostă nevastă cu care ai stat trei ani” Vasile Şiman, descriere fabuloasă pentru Dan Petrescu | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Vasile Şiman a făcut spectacol la Telekom Sport. Printre altele, el i-a făcut o descriere cât se poate de originală lui Dan Petrescu: ”E ca o fostă nevastă!”

Unii i-au spus ”geniul diabolic al fotbalului românesc” pentru felul în care a ştiut să ţină Sportul Studenţesc în viaţă. Alţii l-au considerat un excelent om de afaceri, iar mulţi îi recunosc valoarea de business man.

Vasile Şiman, fostul finanţator al defunctei Sportul Studenţesc şi totodată una dintre figurile inconfundabile ale fotbalului românesc de la începutul anilor 2000, a fost invitatul lui Dan Udrea, în cadrul emisiunii Sport Report de la Telekom Sport.

Şiman despre Dan Petrescu: ”E ca o fostă nevastă!”


În perioada în care era patronul formaţiei Sportul Studenţesc, Vasile Şiman a împrumutat o serie de jucători valoroşi la Unirea Urziceni.

El a mărturisit la Telekom Sport că solicitarea a venit din partea lui Dan Petrescu, antrenor care îi dădea asigurări patronului Dumitru Bucşaru că va câştiga titlul dacă va avea aceşti fotbalişti la dispoziţie. Ceea ce de altfel, s-a şi întâmplat, însă Şiman a explicat cum au decurs discuţiile: ”Împrumutaţi jucători gratuit. Împrumutaţi care după ce au ajuns în 2010, m-a sunat domnul Bucşaru să îmi spună că de ce i-am dat jucătorii. Că era o cheltuială foarte mare pentru el.  Şi îmi spunea că....nu vreau să intru în detalii ce a zis despre Petrescu, că nu ştiu ce vrea să facă, că crede că dacă o să îi aducă pe aştia o să câştige titlu.  I-am zis că nu pot să afirm cu certitudine lucrul acesta, dar sunt nişte jucători care or să te ajute în atingerea obiectivelor tale” a spus Şiman, la Telekom Sport.

El i-a făcut o descriere originală lui Dan Petrescu, antrenor care a câştigat titlul în Liga 1 cu Unirea Urziceni şi CFR Cluj: ”Dan Petrescu e ca o fostă nevastă cu care ai trăit trei ani şi îi cunoşti ajunsurile şi neajunsurile şi te apuci să povesteşti la tv cine e şi cine nu e” a mărturisit Vasile Şiman, pentru Telekom Sport.  

Afla mai multe despre: vasile şimandan petrescu 

viewscnt
Articole similare