Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„E ca şi al nostru!” Becali transferă din Superligă pentru marele vis: FCSB în Champions League

„E ca şi al nostru!” Becali transferă din Superligă pentru marele vis: FCSB în Champions League

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a anunţat că sunt şanse mari să-l transfere pe David Kiki, fundaşul stânga al celor de la Farul Constanţa.

Gigi Becali anunţă un transfer important la FCSB

Patronul celor de la FCSB vrea să-l aducă la echipă pe David Kiki, fotbalist care a impresionat în tricoul „marinarilor”. Angajamentul fundaşului cu echipa lui Gică Hagi expiră la finele acestui sezon, iar apărătorul nu mai vrea să-şi prealungească contractul cu fosta campioană a României.

În tot acest context, Becali vrea să profite şi să-şi întărească lotul pentru sezonul viitor, având în vedere că FCSB va avea parte de o misiune dificilă în preliminariile UEFA Champions League.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

„Dacă e liber peste o săptămână, îl semnăm pe David Kiki. E ca şi al nostru. El a spus că are şi alte oferte, dar vrea la noi”, a declarat Gigi Becali, potrivit gsp.ro.

David Kiki a jucat, la începutul actualului sezon, cu Farul în preliminariile cupelor europene, însă n-a obţinut accesul în grupele niciuneia dintre competiţiile continentale.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Kiki a jucat 34 de meciuri (2583 de minute) în toate competiţiile sezonului la Farul, timp în care a marcat o dată şi a pasat decisive de două ori.

  • 1,1 milioane de euro este cota de piaţă a lui David Kiki în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Florinel Coman nu mai pleacă de la FCSB. Becali a făcut marele anunţ: "Lasă că-i dau eu bani, că merită. Acolo nu lua nici măcar 2 milioane de euro"

Gigi Becali a dezvăluit că Florinel Coman poate rămâne la FCSB, transferul fotbalistului la Al Duhail, în Qatar, intrând în impas.

"Florinel n-o să plece! El acolo nu ia nici două milioane, am înţeles că 1,6 milioane de euro, cu prime ia două milioane. Lui Florinel îi dau eu bani dacă o să câştig bani, că merită. Trebuie să-l ţii. Nu trebuie să te mai gândeşti la cinci milioane dacă vrei să faci ceva în ţara asta. 

Nu banii din jucători sunt importanţi, nu acolo e miza. Miza mea e să pot să iau 60 de milioane din Champions League, pot să iau 16 milioane de euro numai din bilete. Acum au românii bani, plătesc biletul de 100 de euro. O să tai alea, tâmpeniile, invitaţii de 200.000. Păi, ce sunt eu, mă, magnat?” , a declarat Gigi Becali.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbdavid kiki 

viewscnt
Articole similare