Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E campion al României şi visează să audă imnul Champions League şi în Ştefan cel Mare! Dorinţa mijlocaşului adus de Rednic: "Vreau titlul cu Dinamo!"

E campion al României şi visează să audă imnul Champions League şi în Ştefan cel Mare! Dorinţa mijlocaşului adus de Rednic: "Vreau titlul cu Dinamo!"galerie foto

Superliga

Comentarii

Ioan Filip a semnat cu Dinamo în finalul lui 2018, iar acum e gata să reia pregătirile cu gruparea roş-albă şi speră ca momentul debutului la noua echipă să vină cât mai rapid.

Fost campion al României cu Oţelul, Filip speră să retrăiască şi în Ştefan cel Mare senzaţia avută când a evoluat cu echipa gălăţeană în grupele Champions League, chiar dacă în prezent situaţia de la noul său club nu e deloc bună.

Filip speră să-şi ajute noua echipă să revină în prim-plan, iar la un moment dat să devină campion şi în Ştefan cel Mare.

"Abia aştept să joc din nou in Liga 1! Mă bucur că am revenit în campionatul românesc, la Dinamo. Chiar dacă situaţia în clasament nu este una tocmai bună, trebuie să câştigăm, să ne îndepărtăm de zona roşie a retrogradării.

Am fost campion cu Oţelul şi sper să pot spune asta şi despre Dinamo... Să fiu intr-o zi campion în tricoul alb-roşu. Cu Mircea Rednic antrenor situaţia sigur se va schimba. Am lucrat foarte bine cu dânsul la Petrolul. Sper să-l pot ajuta şi aici. Clar cea mai frumoasă perioadă a fost câştigarea campionatului cu Oţelul şi meciurile din Champions League. Şi la Dinamo se vorbea în acea perioadă de titlu şi Liga Campoinilor, acum se vorbeşte de play-off, salvarea de la retrogradare. Dinamo trebuie să revină acolo unde îi este locul şi trebuie să avem încredere!

Este cel mai frumos sentiment să auzi imnul Ligii Campionilor, să ajungi la acel nivel. Fiecare trebuie să-şi propună să ajungă cât mai sus
", a declarat Ioan Filip pentru TelekomSport.ro.

Afla mai multe despre: ioan filipoteluldinamotransfer 

viewscnt
Articole similare