Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E cel mai bun fotbalist al nostru! E magnific. Niciodată nu va juca prost!" Gigi Becali, dezvăluiri despre noul star de la FSCB

"E cel mai bun fotbalist al nostru! E magnific. Niciodată nu va juca prost!" Gigi Becali, dezvăluiri despre noul star de la FSCB

Superliga

Comentarii

FCSB a învins, duminică, pe Arena Naţională, cu scorul de 4-1 (3-0), echipa CS Universitatea Craiova, în etapa a doua a Ligii 1.

Pentru FCSB au marcat Moruţan, Octavian Popescu, Cordea şi Mateiu în proprie poartă. Craiova a punctat în minutul 64 prin Markovic. Adrei Cordea a fost unul dintre transferurile realizate de FCSB în această vară, iar el a reusit deja să impresioneze. Mijlocaşul în vârstă de 22 de ani a jucat 3 meciuri pentru echipa lui Becali şi a marcat două goluri.

Gigi Becali este cucerit de noul său jucător şi a declarat că niciodată nu îl va critica pe fostul fotbalist de la Academica Clinceni, deoarece este prea bun. 

Gigi Becali: ”El e magnific. E cel mai bun jucător al nostru!”

"Pot să mă mândresc, dacă vreau. Bine, nici eu nu îl credeam aşa. Adică, mie îmi plăcea de el. Avea postura asta robustă. Îmi plăcea că are forţă şi viteză. Credeam 50 la sută. Nu credeam că poate să fie aşa magnific. Pentru că el e magnific acum. E cel mai bun jucător al nostru. Şi pe Cordea o să îl critic, dar nu cred. Ăsta nu o să îmi dea o dată ocazia. Pentru că el e atâta de bun, încât niciodată nu va juca prost", a declarat Gigi Becali, pentru PRO X. 

Andrei Cordea a jucat 33 de meciuri pentru Clinceni în sezonul trecut, a reuşit să înscrie 4 goluri şi a oferit 3 pase decisive. Potrivit Transfermarkt.com, mijlocaşul central ofesiv este evaluat la 450.000 euro. 

Afla mai multe despre: cordea-becali-fcsb-becali 

viewscnt
Articole similare