Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E cel mai bun, nu are cu cine să se bată". A venit într-un mod controversat la FCSB, iar acum l-a cucerit pe Panduru: "E în schema echipei"

"E cel mai bun, nu are cu cine să se bată". A venit într-un mod controversat la FCSB, iar acum l-a cucerit pe Panduru: "E în schema echipei"

FCSB

Comentarii

Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, a remarcat forma prin care trece Alex Băluţă (30 de ani), cel care iniţial ar fi trebuie să joace atacant sau mijlocaş. Totuşi, problemele de pe partea dreaptă a atacului l-au adus în bandă, iar mutarea făcută de FCSB a dat roade.

Fotbalistul care şi-a distrus concurenţa la FCSB! Panduru: "E cel mai bun, dar nici nu are cu cine să se bată"

FCSB a învins marţi seara, în deplasare, scor 3-1, formaţia Poli Iaşi, într-un meci al etapei a 21-a din Superligă. Alexandru Băluţă a deschis scorul la Iaşi, pentru oaspeţi, în minutul 16, şi tot el a ratat două minute mai târziu majorarea diferenţei. 

Cu două goluri şi trei pase decisive în 19 meciuri la FCSB, Alex Băluţă şi-a consolidat postul de titular în partea dreaptă a atacului, unde îi are concurenţi pe Rotariu şi Miculescu. 

Mai mult, Alex Băluţă a trecut cu bine peste perioada agitată de acum câteva luni, când Mihai Rotaru s-a arătat revoltat că i-a întors spatele Universităţii Craiova

"Cred că da (n.r. - a adus plus valoare), pare cel mai bun jucător, cel mai constant jucător de pe partea dreaptă, nici nu are cu cine să se bată. Nu are fotbalistic cu cine să se bată, aşa nişte nume sunt pe acolo.

În vară era vârf sau inter dreapta. Probabil că atunci nu te gândeai, inter sau vârf, dar deodată spui că nimeni nu e bun pe partea dreaptă. Rotariu e pe drum, n-a venit încă, se duce pe la Sepsi, prin altă parte, iar când i-ai dat seama că problema e în dreapta l-ai pus în dreapta.

El (n.r. - Alex Băluţă) poate creşte, deja arată că e în schema FCSB", a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport. 

Ce a spus Alex Băluţă după Poli Iaşi - FCSB 1-3, în Superliga

"Ştiam că va fi un meci destul de greu, am demonstrat că suntem o echipă unită. Ştiam că Iaşi e periculoasă pe contraatac, dar am reuşit să ne mobilizăm, am marcat rapid golul al doilea şi am reuşit să câştigăm.

Am avut puţine rezerve, pentru că au fost mulţi colegi care au avut probleme cu răceala, am încheiat anul bine şi mergem liniştiţi în vacanţă. Avem mult de muncă după această vacanţă, apoi trebuie să continuăm aşa cum am evoluat până acum.

Sper ca la vară să mă bucur cu medalia de campion la gât" , a declarat Alexandru Băluţă, după Poli Iaşi - FCSB.  

 

 

Afla mai multe despre: alex balutabasarab pandurupoli iasi fcsb 

viewscnt
Articole similare