Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E cel mai important meci pentru mine!" Mauricio Pochettino, plecăciune în faţa echipei construită de Guardiola. Ce a declarat înainte de Tottenham - City

"E cel mai important meci pentru mine!" Mauricio Pochettino, plecăciune în faţa echipei construită de Guardiola. Ce a declarat înainte de Tottenham - City
Comentarii

Partida Tottenham - Manchester City, din manşa tur a sferturilor UEFA Champions League se vede în direct pe Telekom Sport 1, marţi de la 22:00.

Oaspeţii sunt văzuţi de casele de pariuri drept principalii favoriţi ai competiţiei, cu opt echipe rămase în cursa pentru marele trofeu, iar tehnicianul lui Spurs, Mauricio Pochettino recunoaşte supremaţia "cetăţenilor".

Argentinianul e convins că trupa lui Guardiola are forţa să câştige toate cele patru trofee puse în joc în acest sezon, după ce şi-a trecut deja în palmares Cupa Ligii Angliei. City e calificată în finala Cupei Angliei, pe care o va juca împotriva lui Watford, iar în campionat cetăţenii sunt pe locul 2, la două puncte în spatele liderului Liverpool, dar şi cu un meci mai puţin disputat.

"Cred că e unul dintre cele mai importante meciuri pentru mine ca antrenor. Să jucăm în sferturile Champions League reprezintă un bonus imens pentru noi şi ştim cât va fi de greu.



Manchester City a construit în ultimii ani o echipă pentru a câştiga totul, iar dacă există vreo echipă în fotbalul actual capabilă să câştige totul, atunci aceasta este Manchester City!
", a declarat Maiuricio Pochettino în conferinţa de presă premergătoare meciului.

Se joacă în această săptămână în UEFA Champions League.

Marţi, de la 22:00:

Miercuri, de la 22:00:

  • Manchester United - Barcelona, LIVE pe Telekom Sport 1;
  • Ajax - Juventus, LIVE pe Telekom Sport 2;

 Program faze finale UEFA Champions League - LIVE cu Telekom Sport PLUS

  •     Sferturi de finală Liga Campionilor 2018-2019: 9/10 aprilie (turul) - 16/17 aprilie (returul);
  •     Semifinale Liga Campionilor 2018-2019: 30 aprilie/ 1 mai (turul) - 7/8 mai (returul);
  •     Finala UEFA Champions League - Madrid, Wanda Metropolitano - 1 iunie;

Toate meciurile se joacă de la ora 22:00 (ora României);

Afla mai multe despre: tottenhamcity 

viewscnt
Articole similare