Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”E cel mai periculos” Jucătorul de care se tem cel mai mult fotbaliştii de la FCSB înaintea confruntării cu Viitorul lui Hagi

”E cel mai periculos” Jucătorul de care se tem cel mai mult fotbaliştii de la FCSB înaintea confruntării cu Viitorul lui Hagi

Superliga

Comentarii

Ianis Hagi este, poate, unul dintre cele mai vehicualte nume din fotbalul românesc în momentul de faţă. Fiul ”Regelui” are evoluţii bune, iar adversarii încept să vorbească despre el cu mult mai multă precauţie deât o făceau în trecut.

Bogdan Planic se aliniază curentului şi spune despre Ianis Hagi că este cel mai periculos jucător al Viitorului. ”Cu siguranţă e Ianis Hagi. E cel mai periculos jucător. Poate să paseze, poate să şuteze, poate să înscrie... E cel mai periculos jucător. Bine, sunt mai mulţi jucători periculoşi, el este doar unul dintre ei. 

În atac îl mai au pe Rivaldinho, care a jucat foarte bine în ultimele jocuri. Vom avea un meci foarte greu, dar trebuie să ne concentrăm doar asupra noastră, să încercăm să dăm ce avem mai bun. Cred că dacă vom juca la 100%, vom câştiga”, a spus Bogdan Planic la o conferinţă de presă.

Viitorul primeşte vizita celor de la FCSB, duminică, de la ora 21.00. Meciul va fi în direct la Telekom Sport 1, iar cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: fcsbviitorul 

viewscnt
Articole similare