Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”E cel mai puternic candidat!” Alex Cicâldău, favorit să devină căpitanul lui Galatasaray! Ce scrie presa din Turcia

”E cel mai puternic candidat!” Alex Cicâldău, favorit să devină căpitanul lui Galatasaray! Ce scrie presa din Turcia
Comentarii

Galatasaray s-a calificat în 16-imile Europa League, după victoria în faţa lui Marseille, scor 4-2, în penultima etapă a grupelor. Alexandru Cicâldău a deschis scorul şi a fost decisiv şi la a doua reuşită.

”E cel mai puternic candidat!” Alex Cicâldău, favorit să devină căpitanul lui Galatasaray! Ce scrie presa din Turcia

Alexandru Cicâldău a ieşit la rampă în minutul 12, atunci când a marcat pentru 1-0. Chiar înlocuitorul lui Moruţan a fost cel care l-a lansat pe internaţionalul român spre poarta adversă, iar execuţia mijlocaşului l-a învins pe Lopez. 

Cicâldău a fost decisiv şi la al doilea gol al turcilor. Aflat într-o poziţie identică, mijlocaşul a ales să paseze de această dată, dar mingea l-a lovit pe fundaşul advers, Caleta-Car, care a trimis mingea în poartă.

Evoluţia lui a fost lăudată în toată presa din Turcia, iar unul dintre jurnalişti a fost impresionat de calităţile lui de lider. „El este cel mai puternic candidat să devină căpitanul acestei echipe după plecarea lui Muslera”, a scris Uğur Meleke, editorialist la Hürriyet, conform GSP.

Alex Cicâldău ar putea deveni căpitanul lui Galatasaray după plecarea portarului Fernando Muslera

Presa din Turcia i-a lăudat calităţile mijlocaşului după partida pe care a făcut in Europa League.

"Cicâldău, care a marcat primul gol al echipei sale, a avut şi cea mai mare contribuţie la golul cu numărul doi. Starul român a experimentat bucuria de a marca în faţa propriilor fani pentru prima dată.

Mai mult, Cicâldău a marcat al doilea gol al său în Europa. (...) Cicâldău, care a avut cea mai bună evoluţie a sa în mijlocul lui Galatasaray de la începutul sezonului şi până acum, a rănit apărarea adversă şi a adus scorul la 2-0 cu pasa care a intrat în poartă (n.r. autogolul provocat în minutul 30).

Sperăm că accidentările lui Cicâldău şi Kerem, care sunt cei mai importanţi membri ai echipei, să nu fie serioase. În absenţa acestor jucători, Galatasaray va întâmpina dificultăţi", au scris cei de la Fotomac.

În urma victoriei cu 4-2 obţinute în faţa lui Marseille, Galatasaray şi-a asigurat calificarea în fazele eliminatorii ale Europa League. 

Afla mai multe despre: alexandru cicaldaugalatasarayeuropa league 

viewscnt
Articole similare