Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E cel mai râvnit tânăr jucător al momentului, iar un mare club din Europa a demarat discuţiile pentru transferul său.120 de milioane de euro puse la bătaie

E cel mai râvnit tânăr jucător al momentului, iar un mare club din Europa a demarat discuţiile pentru transferul său.120 de milioane de euro puse la bătaie
Comentarii

Joao Felix este în acest moment cel mai râvnit tânăr jucător al momentului. Puştiul de 19 ani a trezit interesul tuturor marilor cluburi din Europa.

120 de milioane de euro solicită Benfica în acest moment pentru ”perla” sa de numai 19 ani, iar Real Madrid, Manchester United şi Manchester City l-au trecut deja pe lista de achiziţii. Impresariat de Jorge Mendes, fotbalistul are şanse bune să ajungă la Juventus, lângă idolul său Cristiano Ronaldo. Cel mai influent impresar din fotbalul mondial vrea să-şi crească influenţa la Torino, iar transferul lui Joao Felix poate cântări decisiv.

Presa italiană susţine că marţi, Juventus Torino prin intermediul directorului sportiv Fabio Parataci se va întâlni cu Jorge Mendes pentru a pune la cale tranzacţia de peste 120 de milioane de euro. Reprezentatul jucătorului va face tot posibilul pentru a-l ”duce” pe Felix la Juve, mai scriu italienii, în contextul menţionat mai sus.

Benfica ar fi refuzat deja 75 de milioane de euro chiar din partea torinezilor pentru puştiul său minune, iar italienii par să fi înţeles că gruparea din Lisabona nu se va despărţi atât de uşor de puştiul de 19 ani. Juve este interesată şi de Ruben Dias, fundaşul care se află şi pe lista lui Atletico Madrid. În schimb, Paolo Dybala ar putea ajunge la Bayern Munchen.

Joao Felix are 16 goluri şi 9 pase decisive în 37 de meciuri disputate în acest sezon. 

Afla mai multe despre: joao felixjuventus 

viewscnt
Articole similare