Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E ceva ieşit din comun". Vassaras le-a transmis un mesaj privat arbitrilor după ultima etapă din Superliga: "Tuturor le-a trimis" | EXCLUSIV

"E ceva ieşit din comun". Vassaras le-a transmis un mesaj privat arbitrilor după ultima etapă din Superliga: "Tuturor le-a trimis" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Kyros Vassaras, a scăpat de valul de critici în etapa 25 din Superliga, iar grecul şi-a arătat recunoştinţa faţă de arbitrii care au condus meciuri în weekend-ul trecut.

Mesajul privat pe care Kyros Vassaras l-a transmis arbitrilor după ultima etapă din Superliga: "Pare ieşită din comun"

FCSB conduce clasamentul Superligii, cu 54 de puncte, în timp ce Rapid este pe locul secund, cu 45 de puncte, iar CFR Cluj este ultima de pe podium, cu 42 de puncte. 

Etapa 25 a fost ocolită de probleme majore de arbitraj, spre deosebire de precedentele în care arbitrii delegaţi au stârnit revolta celor implicaţi. 

După ce a răsuflat uşurat că cei pe care îi conduce din fruntea arbitrajului românesc au ieşit pe plus în urma meciurilor din ultimele zile, Kyros Vassaras a simţit oportunitatea de a marca momentul. 

Moderatorul Orange Sport, Dan Udrea, a dezvăluit o informaţie din interiorul CCA, la scurt timp după ce Dinamo a produs surpriza etapei şi a învins-o pe Farul, scor 2-0, în Superliga. 

La Minutul 91, Dan Udrea a spus că Vassaras i-a felicitat pe cei care au fost delegaţi în meciurile din etapa 25. 

"Dovadă că e etapă bună (n.r. - din punct de vedere al arbitrajului) şi este ceva ieşit din comun... Din informaţiile pe care le am, tuturor arbitrilor din această etapă Vassaras le-a trimis mesaje de felicitare. Pare ieşită din comun chestia asta din moment ce trimiţi mesaje de felicitare arbitrilor", a spus Dan Udrea, la Minutul 91. 

Totuşi, Kyros Vassaras este nemulţumit de kilogramele în plus ale unui arbitru şi l-a trimis doar în camera VAR în 2024, până când îşi va recăpăta forma. 

Marcel Bîrsan (Farul - Dinamo 0-2), George Găman (UTA - Botoşani 2-2), Adrian Cojocaru (FCSB - Sepsi 1-0), Ovidiu Haţegan (Hermannstadt - Petrolul), Sebastian Colţescu (CFR Cluj - Rapid 0-1), Radu Petrescu (Universitatea Craiova - U Cluj 2-2), Horia Mladinovici (Oţelul - FCU Craiova 1948 1-0) sunt centralii care au condus brigăzile delegate în etapa 25 din Superliga. 

Afla mai multe despre: kyros vassaraskyros vassaras ccaarbitri superliga 

viewscnt
Articole similare