Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„E circul de pe lume”. Leo Grozavu n-a mai rezistat şi a răbufnit la finalul meciului cu Poli Iaşi. Arbitrajul, făcut praf de antrenorul lui Sepsi | VIDEO

„E circul de pe lume”. Leo Grozavu n-a mai rezistat şi a răbufnit la finalul meciului cu Poli Iaşi. Arbitrajul, făcut praf de antrenorul lui Sepsi | VIDEO

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi a debutat cu un semieşec play-out-ul sezonului 2019-2020. Covăsnenii au terminat la egalitate, scor 1-1, meciul de acasă, cu Poli Iaşi, dar Leo Grozavu pune rezultatul pe seama arbitrajului.

Cea mai controversată fază a meciului de la Sf. Gheorghe s-a petrecut în minutul 20, atunci când, la scorul de 1-0 pentru moldoveni, Grădinaru l-a faultat în propriul careu pe Safranko. Arbitrul Marian Barbu a avut cu totul şi cu totul altă părere.

În loc să acodere lovitură de pedeapsă pentru Sepsi, centralul din Făgăraş a dictat lovitură liberă indirectă pentru Poli Iaşi şi i-a acordat cartonaş galben lui Safranko pe motiv că a simulat.

CLICK AICI PENTRU A REVEDEA FAZA ÎN CARE LUI SEPSI I S-A REFUZAT UN PENALTY

„Dacă am fi fost mai clari în anumite situaţii am fi putut să întoarcem rezultatul şi în aceste condiţii, chiar dacă am fost conduşi cu 1-0. 

Au fost acele faze care se văd şi de pe lună, numai din teren nu se văd. Nu trebuie să ne ferim.  Când e penalty, e penalty. Eu nu am văzut nici reluare, dar mi se pare un fault atât de evident, o lovitură în care nici nu a vrut să joace balonul, pe undeva pe la coapsă.

Când se întâmplă vreo greşeală pro Sepsi, e circul de pe lume. Când e invers, nu mai zice nimeni nimic”, a declarat antrenorul lui FC Botoşani, Leo Grozavu, la finalul meciului Sepsi - Poli Iaşi, scor 1-1. 


 

 

Afla mai multe despre: leo grozavusepsiarbitrajpenalty 

viewscnt
Articole similare