Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E Dan Petrescu o variantă pentru CFR? VIDEO | Daniel Stanciu: "Ne gândim să-i prelungim contractul lui Conceicao!"

E Dan Petrescu o variantă pentru CFR? VIDEO | Daniel Stanciu: "Ne gândim să-i prelungim contractul lui Conceicao!"

Superliga

Comentarii

Daniel Stanciu a anunţat la o conferinţă de presă că dacă echipa va continua forma bună, condcerea se gândeşte să-i prelungească contractul pentru încă un sezon lui Conceicao. Totuşi, în condiţiile în care Dan Petrescu ar putea deveni liber de contract în această toamnă, după ce Guizhou Zhicheng a retrogradat matematic în liga secundă din China, rămâne de văzut dacă ardelenii nu se vor răzgândi în ceea ce îl priveşte pe portughez.

„Conceicao este antrenorul nostru, are contract până în vară şi chiar ieri am vorbit cu acţionarii clubului că, dacă lucrurile merg pe aceeaşi linie, ne gândim să îi prelungim contractul pentru încă un sezon.

Toni Conceicao este si va rămâne antrenorul CFR-ului. Este antrenorul echipei de pe primul loc. Atmosfera la echipă este bună, spre foarte bună în ultimul timp. Relaţia între antrenor, staff şi jucători este la fel de bună”, a spus Daniel Stanciu.

Când a fost întrebat despre relaţia sa cu Ivaşcu, Stanciu a tratat subiectul în glumă: „Domnul Ivaşcu este două birouri mai departe. Dacă vreţi, facem o poză, ne pupăm, să vedeţi că totul e ok”.

Despre eliminarea lui Dinamo din Cupa României: „Nu aş vrea să fiu în situaţia conducătorilor de la Dinamo. Sunt fericit că sunt la CFR şi că am luat din mers o echipă care e pe primul loc şi sper să se menţină acolo”, a mai spus oficialul lui CFR Cluj.

Afla mai multe despre: cfr clujdaniel stanciu 

viewscnt
Articole similare