Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E de neoprit! Ce i-a spus Cristiano Ronaldo selecţionerului Portugaliei. Cum se simte lusitanul depistat pozitiv cu COVID-19

E de neoprit! Ce i-a spus Cristiano Ronaldo selecţionerului Portugaliei. Cum se simte lusitanul depistat pozitiv cu COVID-19
Comentarii

Antrenorul Portugaliei, Fernando Santos, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că atacantul Cristiano Ronaldo se simte bine după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

"Cristiano e foarte bine, este asimptomatic. El este izolat. Spune doar că vrea să joace", a declarat Santos, potrivit lefigaro.fr. 

Selecţionerul a subliniat că lotul său a respectat bine protocolul sanitar, în ciuda celor trei cazuri pozitive înregistrate (Jose Fonte, Anthony Lopes şi Cristiano Ronaldo).

"De luni (n.r. - 5 octombrie), am fost total închişi aici. Şi nu a mai intrat nimeni. La prima convocare nu am avut nicio problemă, dar s-a întâmplat ceva aici şi nu pentru că el (n.r. - Ronaldo) nu a respectat regulile. Nu aici a atacat virusul", a asigurat tehnicianul.

Ceilalţi jucători au fost testaţi după ce Cristiano Ronaldo a ieşit pozitiv şi toţi au fost negativi.

Atacantul portughez al echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, în timp ce se află convocat la echipa naţională.

Ela fost plasat în izolare şi nu va evolua, miercuri, în meciul Portugalia - Suedia, din cadrul Diviziei A a Ligii Naţiunilor.

"Orice jucător care lipseşte din cauza coronavirusului este o pierdere, iar aceea a lui Ronaldo este poate cea mai mare. Am încredere absolută în cei care vor juca. Planul este acelaşi, dinamica este diferită. Această echipă a demonstrat deja că are capacitatea de a răspunde colectiv", a mai spus Santos.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldoportugalia 

viewscnt
Articole similare