Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E de noaptea minţii! Dinamo are buget ZERO pentru transferuri, dar pune condiţii jucătorilor cu care vrea să semneze

E de noaptea minţii! Dinamo are buget ZERO pentru transferuri, dar pune condiţii jucătorilor cu care vrea să semneze
Comentarii

Dinamo pierde pe zi de trece câte un jucător important din lot sau sunt alţii care refuză să semneze prelungirea contractelor cu echipa din Ştefan cel Mare, din cauza sumelor mici pe care le primesc din partea conducerii.

Pentru prima dată în ultimii ani, preşedintele "câinilor" Alexandru David a anunţat în mod oficial că pentru acest an nu există buget de transferuri la club! 

"Bugetul de transferuri este zero! Nu avem, de fapt. Lucrurile sunt clare. Clubul trebuie să aibă o stabilitate financiară. Dacă jucătorii pe care-i dorim sunt deschişi şi vor să vină, sper să găsim variante convenabile. Ce-ar însemna o necalificare în play-off? O explozie nucleară! Se schimbă totul, jucători, antrenori, conducători", a transmis David.

Chiar dacă a dezvăluit că nu există niciun leu pentru transferuri în această pauză competiţională, oficialul dinamovist pune şi condiţii fotbaliştilor pe care vor să-i aducă la echipă. "Nu mai repetăm greşelile din vară. Dacă Palici vine să semnăm până luni, la reunirea lotului, va fi jucătorul lui Dinamo. Dacă nu, nu! Noi îl aşteptăm, i-am făcut ofertă clară, trebuie să se hotărască. Luni, Palici va fi jucătorul lui Dinamo sau nu va fi deloc", a mai spus oficialul.

Afla mai multe despre: dinamoconditiialexandru davidpalicibugetbanizerofinanciar 

viewscnt
Articole similare