Experiențe împreună.
You are here:

E distrus după plecarea de la FCSB! Situaţia oribilă în care a ajuns Adrian Stoian la 28 de ani. A venit vestea care l-a pus în genunchi

E distrus după plecarea de la FCSB! Situaţia oribilă în care a ajuns Adrian Stoian la 28 de ani. A venit vestea care l-a pus în genunchi

Stranieri

Comentarii

Adrian Stoian (28 de ani) nu trece prin cea mai bună perioadă a carierei. În 2019, mijlocaşul a stat mai mult pe bancă la FCSB, iar la Livorno, actuala sa echipă, a suferit o accidentare gravă care-l va ţine pe tuşă până în 2020.

Situaţia lui Adrian Stoian

Mijlocaşul oltean a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior la genunchiul drept pe finalul anului, care a necesitat o intervenţie chirurgicală, astfel că Stoian va absenta în jur de cinci - şase luni de pe terenul de joc. 

Clubul său a făcut anunţul pe site: "AS Livorno Calcio informează că fotbalistul Adrian Stoian, după o lună de recuperare din cauza problemelor medicale, a fost operat pentru reconstruirea ligamentului încrucişat anterior la genunchiul drept. Operaţia a fost condusă de profesorul Mariani la clinica 'Villa Stuart' din Roma", a transmis echipa din Serie B. 

Perioada "neagră" de la FCSB 

Aducerea lui Adrian Stoian a fost marea lovitură a lui Gigi Becali pe piaţa transferurilor, în iarna trecută. Totuşi, acelaşi finanţator l-a pus la colţ pe Stoian încă de la prima partidă, cea cu Dunărea Călăraşi, în care FCSB a remizat, scor 1-1. Stoian a fost unul dintre cei mai criticaţi fotbalişti, iar, în total, de-a lungul celor şapte luni petrecute la vicecampioana României, a jucat doar 100 de minute. 

De când s-a transferat la Livorno, Stoian a jucat în doar trei meciuri, acumulând doar 51 de minute. 

viewscnt
Articole similare