Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E dorit de trei echipe, dar FCSB e favorită! "A fost plăcut surprins!" Cel mai căutat jucător din Liga 1 îşi decide viitorul

E dorit de trei echipe, dar FCSB e favorită! "A fost plăcut surprins!" Cel mai căutat jucător din Liga 1 îşi decide viitorul

Superliga

Comentarii

Kamer Qaka va pleca aproape sigur de la CSM Poli Iaşi în această vară, fiind dorit de mai multe formaţii, după prestaţiile foarte bune din acest sezon.

Albanezul de 23 de ani are mai multe pe masă în acest moment, cea mai tentantă fiind de la FCSB.

Qaka are însă şi şansa să plece din Liga 1, fiind dorit şi de gruparea spaniolă Real Zaragoza, formaţie care ar putea promova în La Liga la finalul acestui sezon.

Totuşi, preşedintele grupării ieşene, Adrian Ambrozie, susţine că mijlocaşul a fost "plăcut surprins" că e dorit de FCSB, formaţie unde ar avea şansa să joace în cupele europene. O altă echipă care şi-a manifestat oficial interesul pentru mijlocaş este CS U Craiova.

Foarte probabil, Qaka va aştepta până la finalul sezonului pentru a lua o decizie.

"Trei echipe l-au ofertat pe Qaka: Steaua şi Real Zaragoza şi aş adăuga-o şi pe Craiova, care a făcut oferta pentru Qaka. Cele trei oferte sunt apropiate, diferă procentul pe care urmează să-l încasăm în cazul în care echipa care îl va lua pe Qaka îl va revinde. Ar putea fi interpretată ca o ofertă care să destabilizeze echipa înaintea meciului. Chiar am vorbit cu jucătorii şi antrenorii. Qaka a fost plăcut surprins că FCSB îl ofertează, ştia şi de celelalte două oferte de la Craiova şi Real Zaragoza. El este un profesionist şi a spus că indiferent cine îl doreşte, el vrea să-şi facă treaba în teren şi vrea să arate că e un jucător care poate să evolueze mai jos", a declarat Adrian Ambrozie pentru Pro X.

Afla mai multe despre: fcsbqakaiasitransfer 

viewscnt
Articole similare