Experiențe împreună.
You are here:

E dramă mare în familia lui Becali. La o lună de la nunta de milioane de euro, fiica patronului FCSB nu-şi revine după ce a fost părăsită pentru o bombă SEXY

E dramă mare în familia lui Becali. La o lună de la nunta de milioane de euro, fiica patronului FCSB nu-şi revine după ce a fost părăsită pentru o bombă SEXYgalerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a participat, în urmă cu o lună, la unul dintre cele mai importante evenimente din viaţa sa. Fiica cea mare a patronului de la FCSB s-a aşezat la casa ei, s-a măritat, iar tot evenimentul a fost la cele mai înalte standarde din toate punctele de vedere.

Gigi Becali a făcut tot posibilul ca fiica sa cea mare, Teodora, să aibă parte de o nuntă de vis. Patronul celor de la FCSB a aruncat cu bani în stânga şi-n dreapta, iar la final, când a tras linie, a cheltuit 500 de mii de euro pentru organizarea evenimentului. În plus, pe lângă această sumă uriaşă, Gigi Becali i-a uimit pe toţi şi cu darul de nuntă.

Un milion de euro le-a oferit mirilor, care au strâns 1,7 milioane de euro din partea tuturor invitaţilor prezenţi la nuntă. Pe lângă toate aceste detalii, după o nuntă ca-n poveşti, Gigi Becali a primit şi o veste tristă din partea fiicei mijlocii.

Becali, probleme în familie. Ce se întâmpla cu fiica patronului de la FCSB

Până la finalul lunii trecute, Alexandra Becali forma un cuplu cu Mihnea Grigoriu, însă fiul miliardarului Daniel Grigoriu a luat decizia de a face o schimbare în viaţa sa. Astfel, acesta a pus capăt relaţiei cu Alexandra Becali şi i-a dat o şansă Denisei Hodişan.

Fotomodelul are 26 de ani şi a terminat Facultatea de Matematică. Denisa a câştigat de-a lungul carierei mai multe competiţii internaţionale, cele mai importante fiind obţinute la Miss Top Model Internaţional, câştigat în 2016, dar şi Miss Balkana 2017, Miss Planet Fotogenie 2017.

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO

Ultima competiţie la finalul căreia s-a impus a fost la Tbilisi. Este vorba de Miss Planet 2019, acolo unde a fost însoţită chiar de către Mihnea Grigoriu. Pentru a uita de fostul iubit, care pare să trăiască cele mai frumoase momente alături de frumoasa Denisa, Alexandra Becali a plecat într-o vacanţă de lux în Statele Unite ale Americii.

viewscnt
Articole similare
FOTO Are tata top model. Fata lui Sumudica viseaza sa ajunga Miss Romania