Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E dramatic, n-a existat vreodată în istoria lui Dinamo aşa ceva!". Cornel Dinu deplânge situaţia "câinilor" | EXCLUSIV

"E dramatic, n-a existat vreodată în istoria lui Dinamo aşa ceva!". Cornel Dinu deplânge situaţia "câinilor" | EXCLUSIV
Comentarii

În direct la Minutul 91, la Telekom Sport, Cornel Dinu (74 de ani) a vorbit din nou despre situaţia în care se află Dinamo, echipa pentru care a jucat şi pe care a antrenat-o cu succes. "Procurorul" a spus că e dramatic numărul de puncte strânse de "câini" într-un tur de campionat.

"E dramatic, n-a existat vreodată în istoria lui Dinamo aşa ceva!". Cornel Dinu deplânge situaţia "câinilor"

Dinamo a pierdut cu 3-0 în faţa campioanei CFR Cluj, în ultima etapă a turului, şi a terminat prima parte a campionatului pe penultimul loc în clasament, 15, cu doar opt puncte şi două victorii. În direct la Minutul 91 de la Telekom Sport, Dinu a spus că e dramatică situaţia în care se află echipa din Ştefan cel Mare.

Ironic, "Procurorul" Dinu a spus că e bătaie mare între Dinamo şi Academica Clinceni pentru ultimul şi penultimul loc din clasamentul Ligii 1. "Dinamo, n-a existat vreodată în istoria ei să aibă atâtea puncte într-un tur de campionat. E dramatic. Ilustrează un şir de greşeli care au dus la această situaţie. E bătaia mare pe locurile 15-16, între Clinceni şi Dinamo. S-a ajuns la aşa ceva", a spus Cornel Dinu, la Minutul 91.

Dinamo se luptă pentru evitarea retrogradării!

Cu Mircea Rednic revenit la cârma echipei pentru a redresa situaţia, Dinamo se luptă pentru evitarea retrogradării în acest sezon. "Câinii" se află pe penultimul loc al clasamentului cu doar opt puncte strânse în cinci etape, cu două victorii, două egaluri şi 11 înfrângeri. Dinamo a marcat doar 12 goluri şi le-a învins doar pe Clinceni şi FC Voluntari, iar remizele s-au înregistrat cu UTA şi Rapid. Dinamo n-a mai câştigat în Liga 1 din 2 august, de victoria cu Academica Clinceni.

Afla mai multe despre: cornel dinudinamoliga 1retrogradareclasament 

viewscnt
Articole similare