Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”E foame mare de trofee” Dan Nistor, entuziasmat de victoria din Supercupă. Ce a declarat eroul oltenilor, Mirko Pigliacelli

”E foame mare de trofee” Dan Nistor, entuziasmat de victoria din Supercupă. Ce a declarat eroul oltenilor, Mirko Pigliacelli
Comentarii

Universitatea Craiova, câştigătoarea Cupei României, a câştigat în premieră Supercupa României, după ce a învins, sâmbătă, pe Arena Naţională, cu scorul de 4-2, după loviturile de departajare pe CFR Cluj, campioana Ligii I. La finalul celor 90 de minute, când scorul a fost 0-0, nu s-au mai disputat prelungiri, trecându-se direct la loviturile de departajare.

La loviturile de departajare au marcat: J. Rodriguez, Costache / Gustavo, Găman, Cicâldău, Markovici. Pigliacelli a apărat două lovituri de la 11 metri. Portarul italian a fost declarat şi cel mai bun jucător al meciului. 

”Începem să învăţăm să câştigăm trofee, pentru că azi a fost un joc destul de greu.” a mărturisit Dan Nistor, imediat după meci.

”Cred eu că e un trofeu meritat şi cred că ne va da putere de muncă pe viitor. Chiar ieri am avut antrenament aici pe Naţional Arena şi am exersat. Chiar aceştia cinci care trebuiau să bată am bătut şi ieri. Majoritatea au ratat, dar din fericire azi au înscris.” a mai spus mijlocaşul oltenilor, după victoria din Supercupă.

”Îmi doream foarte mult să câştig acest trofeu. Eu am o foame foarte mare de trofee şi nu vreau să mă opresc aici” a încheiat Nistor.

Pigliacelli: ”Penalty-urile nu trebuie antrenate”

La finalul partidei a vorbit şi italianul Mirko Pigliacelli, portarul Universităţii care a apărat două lovituri de la 11 metri: ”Deja când a fluierat în minutul 90 ştiam că am câştigat, prea simplu la penalty. (n.r Ce ai făcut ieri la antrenament, când s-au exersat penaltyurile?) Nimic. M-am dus în vestiar. Pentru mine, penaltyurile nu se antrenează. Eu nu am zis niciodată că vreau să plec, nu am auzit niciodată că trebuie să plec. Mă antrenez foarte bine, fac ce trebuie. Încep sezonul numărul 4 şi în aceşti trei ani care au trecut cred că am făcut treabă bună. Sunt de trei ani cel mai bun portar al sezonului.” a spus eroul Craiovei, Mirko Pigliacelli.

Afla mai multe despre: dan nistor 

viewscnt
Articole similare