Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”E frustrant!” Bergodi nu face un capăt de ţară din înfrângerea cu Gaz Metan: ”Un meci în care ne-am creat multe ocazii”

”E frustrant!” Bergodi nu face un capăt de ţară din înfrângerea cu Gaz Metan: ”Un meci în care ne-am creat multe ocazii”

Fotbal intern

Comentarii

FC Voluntari a pierdut pe teren propriu, cu scorul de 1-2, în faţa formaţiei Gaz Metan Mediaş, în ultimul meci al etapei a cincea a play-out-ului Ligii 1.

La finalul partidei, antrenorul a afirmat că rezultatul este unul mincinos deoarece echipa sa şi-a creat multe ocazii. ”Păcat, pentru că am jucat un meci în care ne-am creat multe, multe ocazii. Problema a fost că am pierdut un pic echilibrul în anumite faze. Dar, repet, am creat multe ocazii. În faţă am greşit şi asta a fost problema noastră.

Gaz Metan e o echipă care luptă pentru a câştiga acest play-out. Până acum e probabil cea mai bună echipă. Ştiam foarte bine acest lucru. Astăzi s-a întâmplat, am pierdut un meci, dar mergem înainte fără să ne supărăm şi trebuie să înţelegem numai ceea ce am greşit. Probabil multe pase greşite, asta trebuie să îmbunătăţim.

E frustrant, normal, pentru că am avut ocazii foarte bune. Şi cu această acţiune ne-au găsit un pic descoperiţi pe faza de apărare. Păcat. Se poate întâmpla să se greşească în fotbal. Greşim toţi, jucători, antrenori, arbitrii, dar mergem înainte fără niciun fel de problemă”, a spus Bergodi la finalul partidei.

Afla mai multe despre: voluntari bergodi 

viewscnt
Articole similare