Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E frustrant, dar corect!". Concluzie sinceră după CFR - Young Boys 1-1 şi o diferenţă evidenţiată între Petrescu şi Şumudică | EXCLUSIV

"E frustrant, dar corect!". Concluzie sinceră după CFR - Young Boys 1-1 şi o diferenţă evidenţiată între Petrescu şi Şumudică | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Invitat în studioul Telekom Sport, Andrei Vochin a comentat egalul făcut de CFR Cluj în faţa elveţienilor de la Young Boys, 1-1 în Gruia, în turul turului trei preliminar din Liga Campionilor.

Vochin a spus că e frustrant faptul că echipa lui Marius Şumudică a fost egalată în prelungiri, dar şi că rezultatul e corect, având în vedere cum a arătat jocul.

"Este frustrant, dar e şi corect. Sigur, e frustrant, ajungi în minutul 90 şi vezi cum domnul Makkelie dă opt minute de prelungiri... Rezultatul e, hai să spunem, că e corect. După ocaziile avute, probabile că Young Boys merita să câştige. Nici ocaziile n-au fost foarte clare, au fost trei foarte importante. CFR-ul a încercat să facă ce poate face în condiţiile date", a spus Andrei Vochin, la Telekom Sport.

Consilierul şefului FRF - Răzvan Burleanu -, Andrei Vochin a evidenţiat şi motivul pentru care CFR Cluj a reuşit să facă rezultate cu un joc închis, în trecut: "A schimbat sistemul. CFR a mai făcut surprize, având un lot net inferior valoric faţă de adversar. În trecut au putut să facă nişte rezultate pentru că au avut pe teren nişte jucători care se pretau la aceste dueluri. Stăteau în picioare la dueluri. Bordeianu, Burcă, Vinicius", a spus Vochin, la Telekom Sport.

CFR Cluj - Young Boys 1-1, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor

CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul disputat, marţi, pe teren propriu cu campioana Elveţiei, Young Boys Berna, în manşa I a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor. Returul va avea loc la 10 aprilie.

Au marcat: Manea '4 / Sierro '90+3.

1-0, min. 4: Deac a executat o lovitură liberă de pe partea stângă, Omrani a deviat uşor balonul cu capul şi Manea, aflat într-o poziţie suspectă de ofsaid, a trimis cu coapsa mingea în poartă, de pe linia de şase metri;

1-1, min. 90+3: Aebischer a executat o lovitură liberă de la 17 metri, Arlauskis a respins în lateral, dar Sierra a fost pe fază şi a trimis balonul în plasă.

Au evoluat următoarele echipe:

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Bouhenna, Cestor, Camora - Susici, Rodriguez, Sigurjonsson (Costache '85) - Deac - Alibec (Păun '22), Omrani (Debeljuh '62). Antrenor Marius Şumudică;

Young Boys: Von Ballmoos - Hefti, Camara (Rieder '56), Zesiger, Garcia (Lefort '71) - Ngamaleu (Spielmann '71), Aebischer, Martins (Sierro '84), Fassnacht (Lauper '56) - Elia, Siebatcheu. Antrenor David Wagner.

Dacă va trece de Young Boys Berna, CFR Cluj va juca în play-off-ului Ligii Campionilor cu învingătoarea din dubla Ferencvaros (Ungaria) - Slavia Praga (Cehia).

În caz contrar, campioana României va evolua în play-off-ul Ligii Europa, cu învinsa din dubla dintre Steaua Roşie Belgrad (Serbia) şi Şerif Tiraspol (Moldova).

Afla mai multe despre: vochincfr clujyoung boysliga campionilorreactie 

viewscnt
Articole similare