Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E gata! Acord total pentru transferul lui Matthijs de Ligt. Ajax primeşte 75 de milioane de euro în schimbul căpitanului echipei

E gata! Acord total pentru transferul lui Matthijs de Ligt. Ajax primeşte 75 de milioane de euro în schimbul căpitanului echipei
Comentarii

FC Barcelona a ajuns la un acord cu Ajax Amsterdam pentru transferul fundaşului central Matthijs de Ligt, informează presa catalană.

"Acordul între cluburi este total", anunţă Radio Catalunya. Conform sursei amintite, cele două cluburi s-au înţeles pentru suma de 75 de milioane de euro, însă catalanii se află acum la mâna fundaşului olandez, care nu este, însă, convins că Barcelona reprezintă cea mai bună alegere pentru viitorul său.

Căpitanul lui Ajax are pe masă mai multe oferte şi nu s-a decis încă asupra viitoarei destinaţii. Un lucru este cert: de Ligt nu va continua la Ajax. Fundaşul de 19 ani a făcut un sezon excelent în tricoul "lăncierilor", adunând 55 de meciuri, şapte goluri şi patru assist-uri, în toate competiţiile.

Cristiano Ronaldo i-a cerut să se transfere la Juventus

Olandezul Matthijs de Ligt a dezvăluit că, la finalul partidei Portugalia - Olanda (1-0) din Liga Naţiunilor, Cristiano Ronaldo a venit la el şi i-a cerut să vină la Juventus.

De Ligt are 19 ani şi a impresionat după sezonul senzaţional făcut la Ajax. Fundaşul a jucat în 55 de partide pentru lăncieri şi a marcat 7 goluri. La finalul partidei dintre Portugalia şi Olanda, batavul a fost surprins de camerele de filmat în timp ce dialoga cu Ronaldo. Întrebat dacă poate dezvălui subiectul discuţiei, De Ligt a răspuns fără să ascundă nimic.

"Mi-a cerut să vin la Juventus. Am fost puţin şocat de propunere, de aceea am răs. La început, nu înţelegeam ce vrea", a declarat Matthijs de Ligt.

Afla mai multe despre: de ligt 

viewscnt
Articole similare