Experiențe împreună.
You are here:

E gata! FC Barcelona s-a decis să-i achite clauza de reziliere a lui Antoine Griezmann

E gata! FC Barcelona s-a decis să-i achite clauza de reziliere a lui Antoine Griezmann

Campionate

Comentarii

Presa din Spania şi Franţa susţin că situaţia lui Antoine Griezmann s-a lămurit, după ce FC Barcelona s-a decis să plătească 120 de milioane de euro, clauza de reziliere din contractul cu Atletico Madrid.

Ernesto Valverde îl va avea la dispoziţie pe unul dintre cei mai buni atacanţi din lume. L'Equipe a anunţat că FC Barcelona a decis să-i achite clauza de reziliere lui Antoine Griezmann, în valoare de 120 de milioane de euro. Iniţial, Griezmann a avut la Atletico Madrid o clauză de 200 de milioane de euro, dar aceasta a scăzut la 1 iulie la 120 de milioane de euro, conform unei înţelegeri pe care clubul a avut-o cu jucătorul.

Pe de altă parte, El Mundo Deportivo informează pe surse că echipa catalană încă n-a achitat clauza de reziliere, dar urmează să o facă vineri dimineaţă. Jurnaliştii catalani mai scriu că niciun reprezentant al Barcelonei nu va fi prezent la sediul La Liga, ci oficialii clubului au preferat să trimită un avocat care să depună toate actele.

Încă nu se ştie data la care va fi prezentat oficial, deoarece se aşteaptă confirmarea transferului de către cei de la La Liga.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe