Experiențe împreună.
You are here:

E gata! Gigi Becali a dat lovitura. Finanţatorul FCSB a anunţat cu mare fast ultimele achiziţii: "Vin din Rusia"

E gata! Gigi Becali a dat lovitura. Finanţatorul FCSB a anunţat cu mare fast ultimele achiziţii: "Vin din Rusia"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, rămâne activ atât în fotbal, cât şi în societate, iar recent a anunţat că a reuşit să aducă, în România, un medicament împotriva COVID-19.

Deşi a avut discursuri controversate despre noul coronavirus, Gigi Becali a comandat, în urmă cu câteva luni, 100.000 de pastile pentru cei infectaţi cu COVID-19. Medicamentul se numeşte Umifenovir, cunoscut şi sub numele de Arbidol, care e folosit în cazul pacienţilor cu forme uşoare şi medii de boală.

Gigi Becali, despre ultimele achiziţii: "Medicamentele le-am dat spitalelor"

În urmă cu o săptămână, Gigi Becali anunţa cu mare fast că a reuşit să deblocheze din vamă cele 100.000 de pastile de Arbidol, după ce medicamentele au stat timp de mai multe luni pe loc. De asemenea, finanţatorul FCSB a susţinut că le-a distribuit deja spitalelor şi, în plus, a venit cu o propunere. 

Omul de afaceri care controlează FCSB se gândeşte să testeze medicamentul adus atât la stat, cât şi la clinica sa privată"Deja le-am scos din vamă. Medicamentele le-am dat spitalelor, o parte au ajuns în Iaşi. Medicii de la clinica mea mi-au spus să-i propun Ministerului Sănătăţii să iau 50 de bolnavi cu Covid să-i tratăm noi şi 50 să-i trateze ei şi după aia să vedem ce se întâmplă şi cu ăia, şi cu ăia", a spus Gigi Becali pentru Antena 3.

În urmă cu câteva luni, Gigi Becali se declara încântat, înainte de a ajunge medicamentele: "Am vorbit din nou cu fata domnului Streinu Cercel şi am comandat un medicament care nu mai există. Era foarte bucuros că am reuşit, pentru că acest medicament nu mai există. Se numeşte Arbidol. L-am comandat şi l-am plătit deja. Aduc 100.000 de bucăţi din Rusia”, spunea Becali la acel moment.

Cazuri de COVID-19 în România

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat luni alte 823 de cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus confirmate în ultimele 24 de ore - după prelucrarea a 8.045 de teste - bilanţul celor diagnosticaţi cu COVID-19 ajungând la 54.009. În acelaşi interval s-au înregistrat 19 decese, numărul total fiind de 2.432. În prezent, la Terapie Intensivă sunt internaţi 419 pacienţi.

Gigi Becali, discurs îngrijorător despre COVID-19

Finanţatorul FCSB nu crede că noul coronavirus îl poate afecta şi a avut un mesaj dur pentru fotbaliştii de la FCSB, dar şi pentru restul jucătorilor din România. Gigi Becali a susţinut că sportivii care sunt depistaţi pozitiv să fie daţi deoparte, iar cei sănătoşi să joace. 

De asemenea, a vorbit şi despre familia sa"Fetele mele poartă mască, cred. Şi nevasta mea poartă mască. Eu nu port mască, pentru că eu mă duc la Sfântul Maslu şi la Liturghie în fiecare zi. Şi dacă mă duc acolo, nu se apropie toate miliardele de coviduri de mine”, spunea omul de afaceri, în urmă cu o săptămână. 

 

viewscnt
Articole similare
Ianis Hagi, indragostit pana peste cap de o tanara din Constanta