Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E gata! Marius Şumudică a semnat pe două sezoane cu Gaziantep Gazisehir. Doi fotbalişti din Liga 1 i se alătură în Turcia

E gata! Marius Şumudică a semnat pe două sezoane cu Gaziantep Gazisehir. Doi fotbalişti din Liga 1 i se alătură în Turcia
Comentarii

Antrenorul Marius Şumudică a semnat un contract cu formaţia turcă Gaziantep Gazisehir, a anunţat Futbol Arena.

Tehnicianul român, în vârstă de 48 de ani, s-a înţeles pe două sezoane cu Gaziantep Gazisehir şi va avea un salariu de peste un milion de euro.

 

 

În plus, Şumudică a primit şi un buget generos de transferuri şi le-a cerut turcilor două transferuri. Este vorba despre foştii săi elevi de la Astra, Junior Morais şi Denis Alibec. Atât Morais, acum la FCSB, cât şi Alibec, revenit între timp la Astra după o experienţă la FCSB, sunt foarte aproape de a se înţelege cu Gaziantep.

Şumudică se întoarce, astfel, în Turcia, pentru a antrena o nou-promovată. Gaziantep Gazisehir a încheiat ediţia trecută a ligii secunde din Turcia pe locul 5, dar a câştigat play-off-ul de promovare.

În trecut, Şumudică a mai pregătit Kayserispor, după care a antrenat în Arabia Saudită, la Al-Shabab Riyadh. De-a lungul carierei sale, Marius Şumudică a mai antrenat, printre altele, Rapid, Astra, FC Vaslui, Al-Shaab sau Concordia Chiajna.

Afla mai multe despre: sumudica 

viewscnt
Articole similare