Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E gata! Neymar pleacă de la PSG: "Şi-a dat OK-ul! Au făcut împrumut la bancă pentru transferul lui"

E gata! Neymar pleacă de la PSG: "Şi-a dat OK-ul! Au făcut împrumut la bancă pentru transferul lui"
Comentarii

Neymar este tot mai aproape de plecarea de la Paris Saint-Germain, însă nu la fosta sa echipă, FC Barcelona, aşa cum s-a discutat în ultimele zile, ci la marea rivală Real Madrid.

Anunţul a fost făcut chiar de către cotidianul de casă al Barcelonei. Sport.es notează că preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, a obţinut joi un împrumut bancar pentru transferul lui Neymar.

Starul brazilian şi-a dat acordul să meargă la Real Madrid, prin intermediul impresarului său. "Israelianul Pini Zahavi i-a dat OK-ul lui Florentino Perez pentru transfer", mai notează sursa amintită. În cele din urmă, jucătorul a înţeles că revenirea sa la Barcelona este aproape imposibilă şi a acceptat să meargă la marea rivală.

Astfel, după ce au refuzat oferta Barcelonei - care nu este dispusă să plătească niciun ban pentru a-l readuce pe Neymar, ci doar să ofere jucători la schimb - oficialii lui PSG se vor aşeza la masa negocierilor şi cu Real Madrid.

În acest moment, Florentino Perez ar fi dispus să ofere o sumă cuprinsă între 100 şi 120 de milioane de euro plus unul sau doi jucători la schimb.

Neymar, aproape de revenirea în Spania după doi ani

Neymar a plecat, în vara anului 2017, de la Barcelona la PSG, după ce clubul din Paris a achitat clauza de reziliere a contractului brazilianului, în valoare de 222 milioane de euro, un record în fotbal.

În cele două sezoane petrecute pe Parc des Princes, Neymar, 27 de ani, nu a impresionat, ba mai mult a intrat în dizgraţia conducerii clubului, din cauza actelor de indisciplină şi problemelor fizice.

Afla mai multe despre: neymar 

viewscnt
Articole similare