Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E golănie, bă băiatule, bă! Daţi-mi-l pe Balaj să mă arbitreze! S-a lăsat de un an şi e mai bun decât 75% dintre cei care arbitrează". Miriuţă a explodat la conferinţa de presă

"E golănie, bă băiatule, bă! Daţi-mi-l pe Balaj să mă arbitreze! S-a lăsat de un an şi e mai bun decât 75% dintre cei care arbitrează". Miriuţă a explodat la conferinţa de presă

Hermannstadt​

Comentarii

Antrenorul formaţiei FC Hermannstadt, Vasile Miriuţă a atacat în termeni duri arbitrajele la care a fost supusă echipa sa. Ţinta numărul 1 a lui Miriuţă a fost George Găman.

Aproape toată conferinţa de presă susţinută vineri de Vasile Miriuţă s-a învârtit în jurul arbitrajului: ”Daţi-mi-l pe Balaj să mă arbitreze  că s-a lăsat de un an şi e mai bun decât 75% dintre cei care arbitrează” a tunat Miriuţă.”Am respect pentru Chivulete, Kovacs, Colţescu, îi respect, dar alţii, nu vă supăraţi, îl aduc pe Balaj şi arbitrează mai bine” a exclamat Miriuţă în conferinţa de presă susţinută înainte de partida cu FC Voluntari.

Ovidiu Haţegan nu a scăpat nici el după ce nu a observat cele două henţuri incriminate de Miriuţă: ”Dacă eşti numărul 1 le dai! Pentru mine nu e numărul 1. Istvan Kovacs e numărul 1 ca arbitru. Vreau să mă arbitreze corect şi la meciul cu Voluntari, dacă pierd pe teren, ridic mâna, strâng mâna adversarului, mai bun, dar ultimele meciuri nu le-am pierdut pe teren, echipa a jucat bine, am avut ocazii, penalty” a spus Miriuţă.

Antrenorul sibienilor cere suspendarea lui George Găman: ”Găman a aşteptat să se termine faza de contraatac, n-aţi văzut, Rusandru îi striga în cască opreşte mă jocul că moare ăla acolo, a lăsat-o să vadă ce face Golofca în dreapta când Golofca a pierdut mingea, a întors-o şi a dat-o Filip şi austriacul ăla mureau pe teren, de patru ori i-a strigat în cască, e golănie, bă băiatule, bă. Când îl suspenzi, mă, pe Găman, dă-i lui Găman un an de zile că Miriuţă retrogradează şi rămâne fără muncă cu Căbuz. Şi cu 10 jucători. Suspendă-l şi pe Găman! Găman săptămâna viitoare iar arbitrează. Eu peste două săptămâni, dacă se întâmplă ceva, nu am echipă şi Tătar şi Dâlbea se lasă de fotbal. Tot noi suntem proşti? Am tăcut, dacă sunt din Maramureş, unde se agaţă harta, nu înseamnă că sunt prost! Să nu văd golănia care s-a întâmplat la ultimele jocuri, şmecheria asta!” a mai spus antrenorul echipei FC Hermannstadt! 
 
 
FC Voluntari - FC Hermannstadt se joacă luni de la ora 18:00 în direct la Telekom Sport 1. 

Afla mai multe despre: miriuta 

viewscnt
Articole similare