Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E greu... V-am spus care e problema în fotbalul românesc!" VIDEO | Şumudică, pesimist înainte de startul campaniei pentru EURO 2020

"E greu... V-am spus care e problema în fotbalul românesc!" VIDEO | Şumudică, pesimist înainte de startul campaniei pentru EURO 2020

Echipa națională

Comentarii

România începe la finalul săptămânii viitoare o nouă campanie de calificare, iar tricolorii speră să obţină biletele pentru EURO 2020, turneu unde Bucureştiul va organiza patru partide.

România va întâlni Suedia, pe 23 martie, în deplasare, şi Insulele Feroe, pe 26 martie, la Cluj, iar tricolorii îşi doresc minim patru puncte din aceste confrunteră.

Totuşi, nu toţi reprezentanţii fotbalului românesc privesc cu optimism spre primele partide. Marius Şumudică spune că şansele României de a merge la Euro din grupa cu Spania, Suedia, Norvegia, Insulele Feroe şi Malta sunt mici la prima vedere.

"E greu, îl urmăresc pe Marcus Berg, joacă la Al Ain, în Emirate şi văd ce vârf de atac. E greu şi eu v-am spus, problema în fotbalul românesc în momentul de faţă este problema jucătorilor care nu evoluează în mod constant la echipe din străinătate la un nivel ridicat.



Ce jucători avem noi? A intrat Chiricheş, săracul, a jucat un meci, două, s-a rupt. Ce jucători avem, spuneţi-mi şi mie? Keşeru că joacă, ok, e Bulgaria, e un jucător foarte bun, marchează, în rest cine? Ştefan Radu care nu vrea să vină la echipa naţională. Nu avem jucători care să se bată.

Uitaţi-vă la croaţi, la sârbi, nu mai ştiu ce naţie să vă dau exemplu, câţi jucători joacă la echipele de club din străinătate. Mă uitam la Ajax acum şi îl am căpitan la mine pe un marocan şi spunea de naţionala Marocului că au 3 jucători care joacă la Ajax. Ce să mai spunem? Asta e diferenţa
", a declarat Marius Şumudică pentru Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: sumudicaromanianationala 

viewscnt
Articole similare