Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E haos acolo!" Detalii de ultimă oră despre situaţia de la CFR Cluj: ce se întâmplă cu Mario Camora

"E haos acolo!" Detalii de ultimă oră despre situaţia de la CFR Cluj: ce se întâmplă cu Mario Camora

Fotbal intern

Comentarii

Mijlocaşul portughez Filipe Nascimento a fost prezentat joi la Politehnica Iaşi, după împrumutul de la Levski Sofia. El ar putea debuta chiar împotriva campioanei en titre CFR Cluj, una dintre celelalte două echipe pentru care a mai jucat în România, alături de Dinamo.

"Sunt foarte fericit că am ajuns aici şi vreau să le mulţumesc preşedintelui şi antrenorului pentru că mi-au dat această ocazie să joc la Poli Iaşi. Am venit să dau tot ce am mai bun, să ajut echipa să îşi îndeplinească obiectivul. Play-off-ul este foarte important pentru Iaşi şi sunt aici ca să ajut. 

Meciul cu CFR va fi foarte greu, ei se luptă la titlu, dar avem şi noi şansele noastre. Jucăm acasă şi cu ajutorul suporterilor şi cu efortul nostru din teren cred că va fi fantastic să putem câştiga", a declarat Nascimento, într-o conferinţă de presă.

Mijlocaşul central, în vârstă de 24 de ani, a confirmat situaţia tensionsată în care se află foştii săi coechipieri de la CFR Cluj.

"Am vorbit cu mulţi jucători de acolo, am mulţi prieteni şi ştiu că este haos acolo şi că trec printr-o situaţie dificilă cei de la CFR. Nu am discutat cu Mario Camora, dar chiar şi fără banderolă tot el va fi căpitanul", a mai spus Nascimento.

Meciul dintre Poli Iaşi şi CFR Cluj se joacă sâmbătă, de la 20:00, în Copou, în etapa a 25-a a Ligii 1. Partida va putea fi urmărită în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: cfr 

viewscnt
Articole similare