Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E haos la casele de bilete de la CFR Cluj I Mai sunt doar 2.000 de bilete, iar 900 de stelişti vin de la Bucureşti!

E haos la casele de bilete de la CFR Cluj I Mai sunt doar 2.000 de bilete, iar 900 de stelişti vin de la Bucureşti!

CFR Cluj

Comentarii

Clujenii au luat cu asalt casele de bilete din Gruia pentru derby-ul campionatului, de duminică seară, cu FCSB, meci transmis în direct de Telekom Sport.

Preţurile sunt accesibile, iar biletele se vând pe bandă rulantă, existând un interes special din partea suporterilor. 25 de lei la peluză, 50 de lei la tribuna a II-a şi între 40 şi 120 de lei la tribuna l trebuie să plătească clujenii.

"Mă bucur foarte mult că galeria începe să fie tot mai numeroasă, mai unită şi mai vizibilă. M-am bucurat că încep să revină tot mai mulţi suporteri pe stadion. Publicul e unul cald la Cluj şi sunt convins că stadionul va fi plin. Suporterii Stelei sunt mai tăcuţi acum, nu se manifestă decât la goluri. Dimpotrivă, ai noştri s-au manifestat mai mult în ultimii ani. E clar că vor veni foarte mulţi spectatori din Transilvania, biletele se vând foarte bine pe internet, iar de mâine se vor vinde şi la case", a declarat Mureşan.

La ultimul meci direct jucat la Cluj pe stadion s-au aflat 18.000 de spectatori, cel mai mare număr de fani din ultimii 5 ani.

Afla mai multe despre: cfr clujsteauafcsbiuliu muresanfanibilete 

viewscnt
Articole similare