Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E hoas la Celtic! Neil Lennon, aproape să fie dat afară după remiza cu St. Johnstone. Dan Petrescu este pe lista campioanei Scoţiei

E hoas la Celtic! Neil Lennon, aproape să fie dat afară după remiza cu St. Johnstone. Dan Petrescu este pe lista campioanei Scoţiei

Fotbal

Comentarii

Neil Lennon a făcut un egal cu St. Johnstone în campionat în calitate de antrenor al lui Celtic şi este aproape de a pleca de la echipă. Dan Petrescu este una dintre posibilele variante pentru echipa scoţiană.

Dan Petrescu poate deveni noul antrenor al lui Celtic

Dan Petrescu este una dintre variantele pentru postul de antrenor al lui Celtic. Românul ar putea merge în Scoţia, după ce Neil Lennon a făcut un egal cu cei de la St. Johnstone în campionat, iar echipa sa se află la 13 puncte de liderul Rangers şi are două meciuri în minus.

Celtic nu are un parcurs foarte bun sub comanda actualului antrenor, cu care a câştigat de 4 ori campionatul şi de 2 ori Cupa Irlandei. Neil Lennon a pierdut de 3 ori şi a făcut un egal în ultimele 4 partide jucate în Premiership, Europa League şi Cupa Ligii, unde a fost eliminata de Livingston.

În campionat Celtic se află pe locul 2 la 13 puncte de Rangers, iar în Europa este pe ultimul loc în grupă.

Petrescu este una dintre variantele vehiculate de presa britanică pentru banca lui Celtic. Favorit pare în acest moment, Michael ONeill, cel care a mai antrenat gruparea alb-verde. Alte nume pe care Celtic le va lua în calcul în cazul despărţirii iminente de Lennon sunt Eddie Howe (ex Bournemouth), Gordon Strachan şi Roy Keane.

Afla mai multe despre: dan petrescu celtic 

viewscnt
Articole similare