Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E în criză!" Un fotbalist de la Real Madrid, "trădat" de un coechipier: "Vrea să arate de ce s-au dat bani mulţi pe el!"

"E în criză!" Un fotbalist de la Real Madrid, "trădat" de un coechipier: "Vrea să arate de ce s-au dat bani mulţi pe el!"

Real Madrid

Comentarii

Luka Jovic e în criză. Cel puţin asta susţine Aleksandar Mitrovic, coechipierul său din naţionala Serbiei

Aleksandar Mitrovic, atacantul în vârstă de 25 de ani al naţionalei Serbiei, a vorbit pentru cotidianul Butasport, despre situaţia coechipierului său din echipa naţională, Luka Jovic.

"Când eşti atacant, cel mai important lucru este să joci. Asta e viziunea mea. Nu cred că a avut suficiente oportunităţi la Real Madrid. Eu am fost în aceeaşi situaţie când eram la Newcastle. Dacă joci câte cinci, zece minute, încerci să faci totul să ieşi în evidenţă, şi de regulă e greu să-ţi iasă ceva. Pentru că tu vrei să arăţi de ce s-au cheltuit atâţ de mulţi bani pentru tine. Vrei să arăţi că îi meriţi. Vrei să arăţi multe şi rămâi doar cu dorinţa. Luka este în criză acum" a mărturisit Aleksandar Mitrovic.

Luka Jovic a semnat cu Real Madrid în 2019. A jucat 24 de meciuri pentru gruparea blanco şi a marcat doar două goluri. Din nefericire pentru sârb, din cele 24 de partide, în mult prea puţine a fost titular şi a avut ocazia să demonstreze ce poate.

Afla mai multe despre: luka jovic 

viewscnt
Articole similare