Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E inacceptabil! Nu ştiu de unde a venit" Victor Piţurcă, reacţie fermă despre posibilitatea mutării Ligii 1 în Turcia

"E inacceptabil! Nu ştiu de unde a venit" Victor Piţurcă, reacţie fermă despre posibilitatea mutării Ligii 1 în Turcia

Superliga

Comentarii

Victor Piţurcă (63 de ani) nu crede în varianta ca Liga 1 să se mute în Antalya, din cauza crizei de Coronavirus. Fostul antrenor de la U Craiova nici nu vrea să audă de această variantă, considerând-o inacceptabilă.

Coronavirusul a dat peste cap lumea fotbalului, iar acum se caută soluţii ca Liga 1 să revină la viaţă, chiar dacă încă există cazuri de COVID-19 pe tot globul. S-a avansat o posibilitate ca, în cazul în care Liga 1 nu se va putea juca în România, sezonul să fie terminat în Turcia, dar Piţurcă nu crede că este posibil aşa ceva.

"Nu mi se pare o soluţie bună să jucăm în Antalya. Părerea mea este că se poate juca în Bucureşti sau în altă localitate, dacă se încearcă o chestie de genul ăsta, dar nu în Antalya. Nu ştiu de unde a venit ideea aceasta, dar este inacceptabilă. Nici nu se poate pune problema! Mi se pare o variantă mult mai bună să se joace în Bucureşti, dar şi această variantă e dificilă. Un meci de fotbal trebuie să fie pregătit, să fie suporteri în tribune, e dificil. Oricum, eu cred că se va juca fără spectatori. Până la sfârşitul anului aşa se va juca, poate doar să dispară aşa dintr-o dată virusul, dar nu cred", a spus Victor Piţurcă, la Realitatea Plus.

Liga 1 s-a întrerupt după două etape din play-off, iar oficialii fotbalului românesc caută soluţii pentru revenire.

  • 5 iunie este data avansată de oficialii FRF şi LPF pentru posibila revenire a Ligii 1

Afla mai multe despre: liga 1revenirecoronavirus 

viewscnt
Articole similare