Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„E înnebunit! E chiar în centrul regiunii...”. Drama pe care o trăieşte în Italia un campion european | EXCLUSIV

„E înnebunit! E chiar în centrul regiunii...”. Drama pe care o trăieşte în Italia un campion european | EXCLUSIV

Serie A

Comentarii

Gerlaldo Alves s-a retras din fotbal în urmă cu trei ani, dar nu este şi cazul fratelui său, Bruno. Mult mai cunoscutul fundaş portughez evoluează în prezent la Parma, dar, conform spuselor lui „Jerry”, acesta şi-ar dori să se afle oriunde altundeva, mai puţin în Italia.

Bruno Alves(38 de ani) este unul dintre cei mai galonaţi fundaşi lusitanii. Cu titluri cucerite în Portugalia, Rusia sau Turcia, fratele lui Geraldo Alves a atins apogeul carierei în 2016, atunci când a pus umărul la primul Campionat European din istorie câştigat de portughezi.

Din iulie 2018, Bruno evoluează în Serie A, la Parma, club pe al cărui tricou l-a îmbrăcat de 55 de ori şi pentru care a înscris patru goluri. Fundaşul rezistă însă cu greu în Italia, ţara din care a plecat pandemia de corona virus din Europa.

„E înnebunit. E chiar în centrul regiunii unde s-a întâmplat asta. La început şi el era încrezător că nu se va închide tot, dar...  Cred  însă că de acum va fi mai uşor.  Mi-a spus că au avut şedinţă şi din iunie încep să intre în cantonament şi să termine sezonul în august. Cred că mai au 12 etape şi vor să termine în august.

Mănâncă bine, e nebun cu alimentaţia şi cu orice te face sănătos El spune că până când corpul îi permite să aibe performanţă mai joacă. Indiferent de vârstă, el spune că joacă”, a declarat Geraldo Alves pentru Telekom Sport.

  • Bruno Alves mai are contract cu Parma până în vara lui 2021
  • în CV-ul stoperului lusitan se mai găsesc echipe precum FC Porto, AEK Atena, Zenit, Fenerbahce, Cagliari sau Rangers

Afla mai multe despre: alvesgeraldobrunoparmaserie acoronavirus 

viewscnt
Articole similare