Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”E mai bun ca Bauza”. Gigi Becali a pus ochii pe un alt jucător din Superligă: ”Are stofă de fotbalist, îmi place”

”E mai bun ca Bauza”. Gigi Becali a pus ochii pe un alt jucător din Superligă: ”Are stofă de fotbalist, îmi place”

FCSB

Comentarii

FCSB urmează să renunţe la mai mulţi jucători în perioada de mercato, iar Gigi Becali va fi nevoit să umple golurile din echipa sa. Patronul vicecampioanei a recunoscut că ”îi place” un alt fotbalist din Superligă, pe care îl consideră ”mai bun ca Bauza”.

După ce a stârnit interesul FCSB-ului în această vară,  Juan Bauza a semnat un nou contract cu FC U Craiova, cu o clauză de reziliere de opt milioane de euro, pentru a îl ”proteja” de vicecampioană.

Argentinianul a impresionat în timpul limitat pe care l-a prins pe teren în sezonul trecut, afectat de diverse accidentări, dar pare să îşi fi pierdut ”magia” în această stagiune.

Iar Gigi Becali crede că a ochit un jucător ”mai bun ca Bauza”. Finanţatorul FCSB-ului a dezvăluit că a pus ochii pe un alt jucător de la FC U Craiova, Yassine Bahassa (30 de ani).

Aflat la prima experienţă în afara Franţei, jucătorul cu origini marcoane a avut nevoie de timp pentru a se adapta în România, dar şi-a demonstrat valoarea în ultimele două luni.

Deşi a însumat doar un gol şi două pase decisive în perioada petrecută în Superligă, Bahassa, în opinia lui Becali, ”are stofă de fotbalist”.

”E mai bun ca Bauza. Are stofă de fotbalist, îmi place”

Totuşi, latifundiarul este de părere că, dacă FC U Craiova o ţine pe acelaşi drum sub comanda lui Nicolo Napoli, ar putea ajunge în play-off, iar atunci Mititelu nu ar mai fi dispus să renunţe la francez.

Tată, spre surprinderea mea, Bahassa ăsta are stofă de fotbalist bun şi mie îmi pare că e mai bun ca Bauza. Dar e clar că acum e într-o formă mult mai bună ca Bauza.

Îmi place Bahassa. Dar îi transmit lui Mititelu două lucruri. Însă, încep cu o întrebare. La ora asta, FC U a început să joace din nou foarte bine.

A bătut Craiova lui Rotaru şi mi se pare că au mai obţinut şi alte două victorii. Dacă o vor ţine tot aşa, stai să vezi că vine Mititelu ăsta peste noi în play-off.

Şi atunci să vezi lupta dracu cu Rotaru şi Mititelu pe capul lui FCSB şi CFR”, a declarat Gigi Becali, conform Prosport.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare