Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E mai bun de zece ori decât tine, cimpanzeule". Vestiarul lui Real Madrid, gata să explodeze

"E mai bun de zece ori decât tine, cimpanzeule". Vestiarul lui Real Madrid, gata să explodeze galerie foto

Real Madrid

Comentarii

James Maddison este unul dintre cei mai curtaţi jucători din fotbalul internaţonal. Printre granzii Europei care sunt interesaţi de serviciile internaţionalului englez se numără şi Real Madrid. Dacă va ajunge pe Santiago Bernabeu, mijlocaşul ar putea avea mari probleme cu Gareth Bale. Totul din cauza unei mai vechi postări pe twitter.

Conform The Guardian, James Maddison este una dintre principalele ţinte ale lui Real Madrid. Conducerea spaniolilor este hotărâtă să plătească suma pe care o cere Leicester în schimbul mijlocaşului, 70 de milioane de euro.

O mare problemă în cazul unui posibil transfer al mijlocaşului l-ar putea constitui Gareth Bale. Mare fan al lui Arsenal, Maddison a avut în urmă cu şapte ani o declaraţie controverastă la adresa galezului, care pe atunci evolua pentru Tottenham.

"Îl urăsc din tot sufletul pe Gareth Bale. Potoleşte-te, maimuţo! Wilshere e mai bun de zece ori decât tine, cimpanzeule", a scris pe James Maddison pe contul oficial de twiter pe 17 noiembrie 2012.

 

  • Conform transfermarkt.com, 45 de milioane de euro este cota de piaţă a lui James Maddison

Afla mai multe despre: real madridtransferbalemaddison 

viewscnt
Articole similare