Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„E mai greu de lucrat cu Becali sau cu Mititelu?” Nicolae Dică a dat verdictul: „Lui trebuie să-i explici tot timpul!” | EXCLUSIV

„E mai greu de lucrat cu Becali sau cu Mititelu?” Nicolae Dică a dat verdictul: „Lui trebuie să-i explici tot timpul!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică a fost invitat în emisiunea „Întrebaţi şi voi” de pe canalul de YouTube Orange Sport şi a răspuns la mai multe întrebări dificile.

Nicolae Dică a fost pus să aleagă între Gigi Becali şi Adrian Mititelu

Una dintre întrebările puse de urmăritorii noştri a fost legată de colaborarea avută de Nicolae Dică cu patronii din Superliga României: Gigi Becali şi Adrian Mititelu. Concret, Nick a fost pus să aleagă patronul cu care i-a fost cel mai greu să lucreze.

Antrenorul nu s-a ferit şi a dat un răspuns clar. Pentru Dică, colaborarea cu Gigi Becali de la FCSB a fost mult mai dificilă. Motivul? Patronul bucureştenilor are nevoie de foarte multe explicaţii din partea antrenorului, în opinia fostului internaţional.

„(n.r. Cu ce patron este cel mai greu de lucrat? Cu Gigi Becali sau Adrian Mititelu?) Da, am lucrat cu doi patroni interesanţi din Liga 1. Cu domnul Becali e mai greu de lucrat. E mai dificil, trebuie să stai să găseşti mereu toate soluţiile, să-i explici mereu, să fii creativ”, a spus Nicolae Dică la Orange Sport.

Nicolae Dică a răspuns la întrebările fanilor emisiunii de pe Youtube Orange Sport, "Întrebaţi şi voi"

Cele mai multe întrebări la care Dică şi-a oferit feedback-ul au fost referitoare la perioada în care a fost la FCSB, fie în postura de jucător, fie în cea de antrenor, sau despre cariera de secund de la echipa naţională a României.

Nicolae Dică a jucat cinci ani în total la FCSB, între ianuarie 2004 şi iulie 2008, dar şi în intervalul ianuarie - iulie 2011. Ca antrenor, Dică a pregătit formaţia roş-albaştră în două mandate: 9 iunie 2017 - 23 decembrie 2018 şi 26 iulie - 1 noiembrie 2022.

La naţionala României a fost secundul selecţionerului Mirel Rădoi (noiembrie 2019 - (oiembrie 2021). Ca jucător, Dică a adunat 33 de meciuri şi nouă goluri în tricoul României.

 

Afla mai multe despre: nicolae dicagigi becaliadrian mititelu 

viewscnt
Articole similare